vineri, 4 octombrie 2019

# autumn # decoratiuni

Cum aduci toamna in casa ta ?

  Am trecut brusc la atmosfera de toamna, dar sper ca ploaia se va opri si ne vom putea bucura de culorile toamnei  sub soarele bland, de nuantele pamantii si mangaierea soarelui bland al toamnei.

  Dupa vara, toamna este anotimpul meu preferat. Ador culorile pe care le imbraca natura toamna si imi doresc sa le transpun si in casa mea, alcatuind un decor de sezon pentru a crea o atmosfera cozy si primitoare. La invitatia Favi.ro, motor de cautare pentru mobila si decoratiuni  am ales de pe site-ul lor cateva obiecte de decor ideale pentru acest sezon, in culori caracteristice anotimpului.

Primul loc pe care il redecorez in fiecare sezon este chiar usa de la intrare, imi place sa agat coronite tematice, iar pe acesta am desoperit-o pe Favi :
Mi s-a parut superba aceasta coronita, mai ales ca imi aduce aminte de buchetul meu de la cununia civila, care a fost toamna, evident :



De asemenea imi place sa redecorez dormitorul, sa schimb lenjeriile albe pe care le prefer vara cu cele cu printuri de toamna, ca cele de mai jos :




Atat in dormitor cat si in restul casei imi place sa am  lumanari in arome de toamna care sa isi imprastie suav aroma. Sunt fan Yankee Candle, imi plac aromele lor dar mai ales ca sunt persistente si au timp mare de ardere, iar dupa arderea completa pot refolosi recipientul :). Daca si voua va plac lumanarile parfumate, va las mai jos alegerile mele pentru aceasta toamna :




Un alt mod usor de a redecora casa pentru toamna este sa pun tablouri cu peisaje de toamna. Cum casa mea este toata alba iar mobila aleasa este o combinatie de wenghe cu crem, culorile toamnei completeaza si dau un boost tomnatic fara a face schimbari dramatice sau costisitoare :



Ultima, dar nu cea din urma, bucataria nu poate fi lasata deoparte pentru ca este locul unde petrec destul de mult timp cand sunt acasa. Imi place sa gatesc pentru familie si prieteni, gatesc zilnic, si atunci pentru mine este important sa am o atmosfera cozy in acest loc. Tot pe Favi am gasit cateva piese care ar putea aduce toamna in bucataria mea :
Un tablou cu supa de dovleac

O decoratiune de sezon

Un napron tomnatic



Daca as avea un buget mai mare la dispozitie pentru redecorare, as adauga la decorul de toamna si aceste scaune superbe :

Ador sa redecorez si imi place sa pastrez o linie comuna in intreaga casa. Imi place sa am arome tematice invaluind fiecare camera, culori si decoratiuni care sa dea casei un aspect cozy. Daca si voua va place sa redecorati in fiecare sezon, va invit sa explorati site-ul Favi.ro pentru inspiratie, dar si pagina lor de instagram. 
De asemenea, va invit sa imi spuneti  in sectiunea de comentarii cum aduceti toamna in casa voastra, ce decoratiuni  si ce arome preferati . 

XOXO, 

Alina, 




3 comentarii:

Your comments make me happy !