joi, 20 august 2020

Gama Gerovital H3 Derma+ Sun

 Cu ceva timp in urma am primit spre testare de la Buzzstore cateva produse din noua gama de la Gerovital, si anume Gerovital H3 Derma+ Sun, produse nou lansate de cei de la Farmec. Spre testare am primit urmatoarele produse :


Lapte Protecție Solară SPF 30 Sun Expert

Laptele constituie un excelent mijloc de protecţie a pielii corpului împotriva efectelor nocive ale radiațiilor solare: îmbătrânire prematură, deshidratare excesivă, pete pigmentare. Poate fi folosit cu succes pentru prevenţia intoleranţelor solare, a fotodermatozelor.

Tehnologia PHYSABLOCK se constituie într-o asociere inovatoare de filtre solare și principii active care asigură protecție avansată împotriva radiațiilor: UVA (ultraviolete de tip A), UVB (ultraviolete de tip B), VL (lumina vizibilă de energie înaltă), IR (radiații infraroșii). 

Folosind produsul conform indicațiilor, Tehnologia Physablock reduce semnificativ cantitatea de radiații care ajung în piele. De asemenea, modulează răspunsul imunologic și inflamator al pielii, protejând-o împotriva fotoîmbătrânirii și distrugerii fibrelor de colagen.
Protejează pielea corpului împotriva fotoîmbătrânirii. Tehnologie Physablock.

Protecție ridicată împotriva radiațiilor UVA + UVB + VL + IR 
Previne petele pigmentare, intoleranțele solare, fotodermatoze 
Complex inovator de fitre solare performante și Ulei natural Ecocertificat INCA Omega (bogat în acizi grași esențiali 3-6-9) și Vitamina E 
Nou concept farmaceutic, testat dermatologic pe pielea sensibilă
Textură ușoară, non-grasă. Rezistent la apă



Mi-a placut mult produsul, l-am testat in concediul acesta si mi s-a parut foarte eficient. Am stat la plaja chiar si la orele amiezii si nu am avut nici macar o arsura. Mi se pare totusi cam piperat pretul acestuia, 53  de lei pentru 150 de ml de produs. 

Şampon Detoxifiant cu Cărbune


Șamponul conține cărbune activ cu o excepțională putere de absorbție. Exercită un peeling natural al părului și scalpului, cu efecte nu numai de curățare, ci și detoxifiere mult superioare față de un șampon obișnuit. Are efecte seboreglatoare și de calmare a scalpului iritat conferind părului volum și aspect deosebit de sănătos.
Înlătură impuritățile, întărește părul, îmbunătățește textura firului. 
Concept farmaceutic.
Testat dermatologic, fără săpun, coloranți, SLS.

Si acest produs mi-a placut mult, parul mi s-a ingrasat mai greu dupa folosirea acestuia. Raportul calitate pret rezonabil, costa aproximativ 40 de lei pe site-ul Farmec, dar il gasiti si cu 26 de lei la Farmacia tei. Un produs pe care am sa-l recumpar, mi-a placut si il consider eficient.

Emulsie Hidratantă Matifiantă

Este o cremă cu o structură uşoară, care prin ingredientele active conţinute, reglează eficient secreţia de sebum,hidratează şi matifiază, asigurând o îngrijire completă tenurilor mixte și grase.  

Testat dermatologic. 

Sebaryl reglează secreţia sebumului, este astringent natural şi are efect matifiant, îmbunătăţeşte structura şi confortul pielii grase şi are efect antiiritant.

Dioxidul de Titan absoarbe excesul de sebum, iar efectul matifiant este accentuat.

Aquaxyl este un ingredient hidratant de excepţie, pielea este optim hidratată şi se normalizează procesul fiziologic de descuamare cu îmbunătăţirea microreliefului pielii şi diminuarea liniilor fine.

Soothexul are un efect calmant, reducând înroşirea pielii.


Si acest produs pentru ten m-a incantat, cred ca este cea mai buna crema matifianta pe care am testat-o in ultima vreme. A intrat in rutina mea de ingrijire, o folosesc cu placere dimineata, alaturi de SPF. 
Toate produsele prezentate mai sus le gasiti pe site-ul producatorului, https://www.farmec.ro/, dar si in farmacii. 

xoxo, 

Alina


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Your comments make me happy !