sâmbătă, 29 august 2020

# buzzgerble # gerble

Cum iti pastrezi silueta cand lucrezi de acasa?

 Anul acesta nu mai are nevoie de nici o descriere. Toti am fost nevoiti sa ne adaptam la un nou stil de viata, sa ne schimbam rutina si obiceiurile, sa renuntam la birouri ( evident,cei a caror meserie permite) si sa lucram de acasa pana vom scapa de acest virus, sau macar pana ce lucrurile se vor mai relaxa. 

 Pentru ca si eu lucrez de acasa, am participat la campania Buzzstore si Gerble, unde am putut testa mai multe gustari dietetice, care sa ne ajute sa ne mentinem un echilibru fin pentru o stare de bine, asa ca am zis sa va povestesc cate ceva despre ele, in cazul in care va doriti sa testati cateva gustarici sanatoase.




Produsele Gerble testate au fost :

#MADLENE LAMAIE FARA ZAHAR DE LA GERBLÉ GLUCOREGUL, 196g

Prajiturici moi, delicate si gurmande fara zahar si o aroma desavarsita de lamaie, fara coloranti si conservanti, cu arome exclusiv naturale.

#GERBLÉ EXPERT DIETETIC BISCUITI OMEGA 3 CASTANE-IN, 200g

Sursa de Omega 3, sursa de vitaminele B6 si B12. Cu -58% zaharuri, -79% acizi grasi saturati comparativ cu media biscuitilor din piata, bogati in fibre, fara coloranti si conservanti, cu arome exclusiv naturale.

#GERBLÉ EXPERT DIETETIC BISCUITI MIERE-SUSAN,  200g

Bogati in fibre (o portie de 5 biscuiti acopera 22% din aportul zilnic recomandat), cu -46% zaharuri, -78% acizi grasi saturati si -56% sare, comparativ cu media biscuitilor din piata.

#GERBLÉ CHEC MARMORAT FARA GLUTEN & FARA LACTOZA, 200g 

O gustare pufoasa, special creata pentru cei ce doresc sau sunt nevoiti sa elimine lactoza si glutenul din alimentatie. Fara lapte, fara ulei de palmier.

#GERBLÉ MADLENE CU OUA FARA GLUTEN & FARA LACTOZA, 200g

Madlena aromata, cu oua proaspete si continut redus de zahar: -36% fata de media madlenelor din piata, fara coloranti, ulei de pamier sau lapte.

#GERBLÉ PAINE RUSTICA FARA GLUTEN, 350g

Paine feliata cu maia, dupa o reteta traditionala. Sursa de fibre, pentru o digestie imbunatatita, ideala pentru cei ce sunt nevoiti sau doresc sa renunte la gluten

Dintre toate cele de mai sus, cel mai mult mi-au placut GERBLÉ EXPERT DIETETIC BISCUITI MIERE-SUSAN si GERBLÉ CHEC MARMORAT FARA GLUTEN & FARA LACTOZA, pe acestea le-as recumpara oricand.

                                            

Produsul care mi-a placut cel mai putin a fost painea rustica, si asta din cauza mirosului de hrisca pe care eu nu il tolerez.



Voi ati testat vreun produs Gerble?


xoxo, 


Alina




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Your comments make me happy !