duminică, 1 septembrie 2019

# #buzzsensiblu # buzzstore

Kit de vacanta de la Sensiblu


Nu stiu voi cum sunteti, insa eu de fiecare data cand plec in vacanta, mi-as dori sa pot teleporta cu mine intreaga garderoba cat si masuta de toaleta cu toate produsele de make-up si skincare. Imi e greu sa ma decid ce sa iau, de fiecare data am impresia ca o sa am nevoie de toate produsele si mereu ajung sa car mai multe produse decat folosesc.
Cum inca mai e cald afara si inca mai avem timp de o escapada, Sensiblu ne propune un kit de produse de skin-care esentiale de luat cu noi in vacanta :



Samponul uscat de la Batiste nu mai are nevoie de nici o prezentare, este cel mai bun produs pe care l-am incercat si este de nelipsit din bagajul meu, oriunde as pleca.

Sprayul repelent impotriva tantarilor si capuselor  de la DR. Hart poate fi un aliat de nadejde atat  in vacantele la munte cat si in cele pe litoral. Este un produs eficient cu miros placut, util si usor de transportat.

Deodorantul roll-on cu rodie de la Dr Organic este de asemenea de nelipsit din orice bagaj. Nu sunt cea mai mare fana a deodorantelor roll-on, insa acesta mi-a placut si mi s-a parut eficient.
 Cred ca cel mai important produs din acest kit este crema de protectie solara de la L`erbolario cu morcov, susan si karite. Avand SPF 30 asigura protectia ideala impotriva  radiatiilor UVA si UVB. Este emolienta si hidrateaza pielea, protejand-o in acelasi timp.

Acestea sunt propunerile Sensiblu pentru kit-ul de vacanta, care este preferatul vostru ?


XOXO,

Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Your comments make me happy !