marți, 6 august 2019

# biano # biano.ro

Tu de unde te inspiri cand redecorezi ?


Sa traim intr-un mediu frumos a fost mereu preocuparea noastra, a femeilor. Sa facem din casa noastra un loc cat mai modern, confortabil si pe placul nostru nu a fost niciodata usor de realizat, mai ales fara a avea un buget nelimitat.
Redecorarea nu inseamna intotdeauna sa cheltui sume exorbitante si sa pierzi foarte mult timp cautand mobilier si accesorii, daca gasesti locul de unde sa te inspiri inainte de a incepe lucrarile. Pentru ca mereu am cate un colt de redecorat, caut inspiratia in locuri practice, de unde sa si pot gasi instant piesele de care am nevoie. Si astazi va prezint locul unde am gasit inspiratia aceasta : biano.ro


Biano.ro  este singurul site din Romania ce ofera utilizatorilor inspiratie pentru a trai mai bine, mai frumos și mai elegant,  cel mai mare agregator de produse de mobilier și decoratiuni din Romania.
Categoriile prezente sunt variate, puteti gasi pe site de la mobilier la textile atat pentru casa cat si pentru gradina, biano.ro aducand laolalta produsele dar si promotiile  a zeci de magazine.



Pe langa faptul ca site-ul reuneste toate lucrurile necesare unei redecorari, un alt instrument util de pe site este si faptul ca are o multime de filtre dupa care ne putem personaliza cautarea, de la tipul camerei pana la stilul in care ne-am dori sa fie mobilierul. 

V-am impartasit locul unde mi-am gasit inspiratia pentru redecorare, si as dori sa va impartasesc si cateva din cele mai rapide trucuri pentru a redecora un spatiu :

1. Adauga o oglinda fancy pe un perete gol 

Niciodata nu sunt prea multe oglinzi intr-o casa, mai ales ca oglinzile dau senzatia de spatiu mai amplu. Ca sa nu mai spun ca noi, fetele, trebuie sa ne analizam tinuta si machiajul de mai multe ori si in lumini diferite inainte de a pleca de acasa. :)
Cateva din alegerile mele de pe biano.ro care pot schimba instant aspectul unei camere:



2. Da culoare spatiului

Cel mai simplu mod de a da viata si culoare unui spatiu monocrom sau care are doar culori terne este sa punem pe un perete un tablou colorat, cu o tema care sa ne relaxeze sau sa exprime ceva semnificativ pentru noi :



3. Color-block

Personal consider spatiile cu un colorit viu mult mai relaxante, spatii care emana buna-dispozitie si calm. Cand imi doresc sa inveselesc un spatiu, intotdeauna adaug mai multa culoare, bine proportionata,  iar cel mai usor este sa folosesc scaune colorate sau fotolii plasate strategic, sub o lumina calda pentru a le pune in valoare :




Daca aveti nevoie de inspiratie pentru redecorare, daca sunteti in cautarea unor piese deosebite, va sugerez sa le cautati pe biano.ro, veti gasi la cateva clickuri distanta inspiratia si piesele dorite. 


XOXO, 

Alina


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Your comments make me happy !