luni, 1 iulie 2019

# favi # favi.ro

Masuta de machiaj - cum o alegem?


  Fie ca se machiaza zi de zi sau doar la ocazii, orice femeie are nevoie de un loc unde sa isi depoziteze toate produsele, de un coltisor al ei amenajat unde se poate aranja in liniste.
  Plecand de la premiza de mai sus, desi am deja un loc amenajat pentru sufletul meu, o camera doar pentru cosmeticele si hainele mele, am ajuns la concluzia ca imi place mai mult cum este luminat dimineata  dormitorul meu si ca mi-as dori sa imi amenjez acolo un mini-budoir, cu o masuta de machiaj si produsele esentiale pe care le folosesc pentru rutina de dimineata si seara.

M-am gandit sa-mi cumpar o masuta de machiaj si sa imi amenajez un colt cu strictul necesar, o masuta cu o oglinda nu foarte mare, cateva sertare pentru depozitat cosmeticele, eventual si cateva accesorii pentru organizarea acestora.

Am inceput sa caut online si am descoperit favi.ro, care  nu este un magazin de mobila, ci un motor de cautare  pentru mobila și decoratiuni, care aduce laolalta piese de mobilier frumos și incearca sa inspire vizitatorii in decorarea unei locuinte frumoase.




Mi-a placut inca de la primul click acest motor de cautare deoarece este foarte bine organizat, am posibilitatea de a sorta rezultatele in functie de specificatiile lor si preferintele mele, dar mai ales imi place ca am la dispozitie produsele a peste 70 de magazine online dintr-o singura cautare si astfel economisesc timp.

In cautarile mele m-am oprit la 3 modele de masute de toaleta, absolut diferite una de cealalta, dar daca as avea spatiu cred ca as fi in stare sa imi instalez una in fiecare camera, atat de mult imi plac.

Sufletul ma indeamna sa-mi iau o masuta in stil vintage, frumos decorata, pretioasa, o masuta-bijuterie ca cea de mai jos, insa ratiunea mea de Fecioara perfectionista ma indeamna sa caut ceva mai practic si care sa se asorteze cu restul casei noastre.


Urmatoarea care mi-a atras atentia este o masuta de toaleta cu aspect modern, foarte spatioasa, cu lumina buna, insa din pacate pentru mine aceasta ar fi prea mare pentru coltul pe care doresc sa-l reamenajez.




Cand am gasit masuta de toaleta de mai jos am simtit ca toate ideile mele s-au materializat. Modelul acesta  s-ar incadra perfect in coltul meu, economisind suficient spatiu pentru ca dormitorul sa nu para supraaglomerat,  culoarea se asorteaza cu mobilierul dormitorului meu, spatiul de depozitare este mai mult decat generos, iar oglinda din trei bucati este absolut minunata.



Mai ramane doar sa ma apuc de reamenajare, principala piesa am gasit-o atat de rapid datorita favi.ro; altfel probabil nu as fi cautat direct in site-ul magazinului care vinde masuta. 
 Daca sunteti in cautarea oricaror piese de mobilier si/sau  accesorii, daca redecorati si sunteti in cautare de idei, va recomand sa incercati si favi.ro, va va usura foarte mult in cautarea pieselor perfecte. 


XOXO, 

Alina

Un comentariu:

  1. Modelele dust superbe, si preturile sunt OK asa ca o sa ii am in vedere cand voi ajunge sa achizitionez momentan impediment ul este lipsa spatiului

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !