duminică, 4 noiembrie 2018

# daiana anghel # dermacol

Shopping impulsiv - ce-am cumparat si nu regret :D

Hello, glam girls !

Cred ca toate stim cum e sa pleci la magazin cautand  paine si sa te intorci cu doua sacose .  Cam la fel se intampla si cu cosmeticele, se intampla de multe ori sa cumpar cu totul altceva decat mi-am propus, de cele mai multe ori pentru ca gasesc lucruri pe care  nu le-am testat inca, fie vanzatoarea le prezinta intr-un mod foarte vandabil sau doar nu gasesc ce imi doream si mi-e efectiv lene sa merg in alt magazin sa caut.

1. Manusa marocana pentru gomaj Kessa, Pure by Daiana Anghel


Luptandu-ma de-o viata cu foliculita, am o sensibilitate deosebita la produsele care sper eu ca ma vor ajuta in lupta cu aceasta afectiune destul de suparatoare. 
Intr-una din vizitele la Farmacia Tei am cumparat manusa aceasta, am citit descrierea si mi s-a parut ca mi-ar fi de folos. "Kessa glove este manusa traditionala marocana folosita in ritualul de Hammam, in baile turcesti si la SPA-urile coreene, pentru exfolierea profunda a pielii. Cu Pure by Daiana Anghel Kessa Glove ai toate beneficiile unui tratament SPA in intimitatea baii tale sau la sauna: indeparteaza in profunzime celulele moarte ale pielii, activeaza circulatia sangelui si lasa pielea moale si catifelata. Utilizare 1. A se folosi dupa ritualul cu Moroccan Black Soap. Daca folositi manusa fara Moroccan Black Soap, recomandam folosirea ei inainte de a aplica gel de dus sau sapun. Cu cat mai putin sapun, cu atat manusa poate exfolia mai bine prin frecare. Stati in apa fierbinte (sau in sauna umeda) 15 minute. 2. Iesiti si stoarceti bine manusa de excesul de apa. 3. Exfoliati pielea pe sectiuni mari (picioare, brate, etc) cu miscari apasate, descendent, pana vedeti ca celulele moarte incep sa se ruleze. Cu cat este presiunea miscarilor mai mare, cu atat rezultatele sunt mai bune. Aceasta manusa este clasa SPA si are o durata de utilizare mare. A se clati bine si a se stoarce dupa fiecare folosire. Kessa este un articol de igiena personala."



Eu am folosit-o fara sapunul negru, insa am vazut rezultate destul de bune dupa fiecare exfoliere. Momentan nu am vazut schimbari semnificative in ce priveste foliculita, insa imi place pentru ca exfoliaza pielea foarte bine. Acum ca vine iarna si voi face mai multe bai in cada, o voi folosi si mai intens. A costat aproximativ 40 lei.



2. Lotiune micelara Elmiplant Skin Moisture 

Plecasem la cumparaturi setata sa cumpar lotiunea micelara de la Garnier, insa cand am ajuns in fata raftului, am studiat un pic oferta si mi-am adus aminte ca mi-a recomadat cineva drag lotiunea micelara de la Elmiplant, prin urmare am hotarat sa o incerc si pe aceasta.  Nu m-a dezamagit, demachiaza usor chiar si machiajul waterproof si nu lasa reziduri pe piele. Are un parfum fresh, dar discret. Dpdv  calitativ, o compar cu produsul similar Bioderma, insa e mult mai ieftina, costa aproximativ 16-19 lei, in functie de magazin.
Recent mi-am cumparat si varianta Detox a acestei ape micelare, cele care ma urmariti pe instagram, cred ca ati remarcat.


3. Tus Dermacol Ultra Black

Machiajul meu zilnic este unul pin-up, asa ca sunt o mare consumatoare de tus. L-am cumparat de pe elefant.ro pentru ca era la un pret bun ( 20 lei ) si pentru ca nu testasem nici un produs Dermacol pana atunci.
Am avut surpriza sa descopar un produs absolut minunat, un tus intens pigmentat, care se aplica usor si rezista intreaga zi. Pensula este una tip buretel, moale, usor de manevrat si cu care pot trasa linii mai subitiri sau mai groase, dupa cum prefer. Desi are doar 2.8 ml, tine o vesnicie, timp de 4 luni l-am folosit aproape zilnic.



4. Eveline Cosmetics facial wash gel

Daca ati citit articolele mele mai vechi, stiti ca in trecut preferam sa ma demachiez sub dus (v-ati prins, intre timp mi-am schimbat rutina, dar despre asta o sa vorbesc intr-un alt articol, cel mai probabil), si eram mereu in cautarea unui gel de curatare care sa curete eficient machiajul. Am cumparat gelul acesta de la un magazin de la metrou, evident, cautand acolo un cu totul alt produs. Stiam despre Eveline ca au produse bune pentru unghii, insa nu stiam nimic despre produsele lor de skincare, insa pentru ca a fost foarte ieftin ( 20 lei), am zis sa-l incerc.
Mi-a placut foarte mult pentru ca demachiaza eficient, nu usuca tenul ( are acid hialuronic in compozitie) si nici nu mi l-a ingrasat mai tare, motiv pentru care o sa-l recumpar.



Cred ca tuturor ni se intampla sa cumparam lucruri de care nu avem neaparat nevoie, insa astfel descoperim alte produse care le pot inlocui cu succes pe cele care si-au castigat locul in rutina noastra. Daca si voi ati descoperit accidental astfel de produse, va rog sa impartasiti cu mine acest lucru in sectiunea de comentarii.


XOXO,

Alina


23 de comentarii:

  1. Lotiunea micelara de la Elmiplant am folosit-o si eu, si mi-a placut. Asa mi se intampla si mie, plec sa cumpar ceva si pe langa acel ceva mai iau...si altele 😁

    RăspundețiȘtergere
  2. La viitoarea comanda pe Farmacia Tei o sa imi comand si eu manusa, chiar interesanta, in problema cu foliculita poate vobesc prostii insa mie asa mi se pare, pe mine m a ajutat uleiul de dus de la Biiderma. Eu am dezvoltata o foliculita uratica pe spate si umeri, asta in urma epilarii.

    RăspundețiȘtergere
  3. De multe ori am patit si eu sa descopar ceva interesant din intamplare. Si uite asa shoppingul impulsiv ajunge sa se repete :))
    O duminica frumoasa Alina! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. In general si mie mi se intampla sa plec dupa ceva si sa vin cu ceva plus inca alte cateva ceva-uri , insa mereu gasesc chestii noi de care am nevoie 😂

    RăspundețiȘtergere
  5. Produsele elmiplant sunt foarte bune si ieftine , imi plac si mie

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mie imi plac produsele de la elmiplant. Raportul calitate pret este exceptional si plus ca nu contin nici parabeni.

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci produsele elmiplant sunt super bune! fie lotiune micelara, serul facial antirid, cremele sunt extraordinar de bune - chiar mai eficiente fata de alte produse mult mai scumpe

    RăspundețiȘtergere
  8. Ador elmiplant. Pana acum am fost multumita de tot ce am achizitionat / folosit :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Tot ce e pt ten și îngrijire e binevenit. 😊 Nu cred ca am regretat vreodată ca am dat banii pe ceva.

    RăspundețiȘtergere
  10. Produsele Elmiplant sunt pe gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Manusa mi se pare tare interesante :).

    RăspundețiȘtergere
  12. Ai cumparat ceva... 🤣 si eu fac la fel.. plec dupa paine si ma intorc cu alte chestii

    RăspundețiȘtergere
  13. Apa micelara de la Elmiplant este preferata mea. Am recumparat-o de foarte multe ori.😇

    RăspundețiȘtergere
  14. Desigur! De fiecare data cumpar macar un lucru ce nu era pe lista. Am mers sa cumpar pamant pentru bonsai si am mai cumparat o floare si un tablou😂

    RăspundețiȘtergere
  15. ce interesanta manusa aceea, am avut una aproximativ asemanatoare candva si facea treaba buna!

    RăspundețiȘtergere
  16. Loțiunea micelară de la Elmiplant o am și eu, îmi place, își face treaba foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  17. În cazul meu, mă bazez mai mult pe ce este necesar. Se mai întâmplă, să și cumpăr pe baza de impuls, dar nu foarte des. Elmiplant au produse bune.

    RăspundețiȘtergere
  18. Produsele Elmiplant si eu le consider atat bune cat si ieftine. Merita testare cel putin o data.

    RăspundețiȘtergere
  19. Neaparat sa incerci fondul de ten de la WetnWild. L-am cumparat fara sa am neaparat nevoie de el si acum am 2 sticlute. :) Este 31 lei in Auchan.

    RăspundețiȘtergere
  20. Când vine vorba de cosmeticale îmi cumpăr strictul necesar, însă nu aceeași rețetă se aplică în cazul hainelor :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Bineînțeles că avem și situații în care cumpărăm produse despre care nu știm și descoperim că sunt foarte okay.
    Îmi place mănușa, nu știam de ea :) În plus, am auzit multe lucruri bune de farmacia Tei, trebuie să o vizitez.

    RăspundețiȘtergere
  22. Impulsiv cumpar si eu, de multe ori. Uite-asa am descoperit o crema de fata de la Cosmeti plant care e geniala. :D

    RăspundețiȘtergere
  23. O, da cumpărăm chestii....neprogramate adesea și constatam ca merita de cele mai multe ori.Am folosit și eu multe produse ELMIPLANT și isi merita fiecare banut-și accesibile ca preț și calitative.La farmacia Tei ar fi necesara o vizita....Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !