luni, 9 iulie 2018

# coconut # hair care

Schauma Nature Moments Coconut Water & Lotus Flower

Hello, glam girls !

Cand vine vorba de produse pentru ingrijirea parului, nu am niciodata suficiente. In baia mea exista mereu minim 3 sampoane diferite, masti si balsamuri  ceva mai multe. Insa niciodata nu spun nu unuia nou, incerc tot ce imi pare interesant, pentru ca parul meu tanjeste dupa samponul ideal : care sa-l ajute in lupta cu sebumul, insa sa fie delicat cu varfurile.

M-am inscris in campania   #buzzschauma, si am primit pachetul de testare care continea sampon si balsam Schauma Nature Moments Coconut Water & Lotus Flower, cinci sapunuri cu cocos pe care le-am impartit prietenilor, un prosop Schauma si pliantele campaniei.

Gama Schauma cu apa de cocos din Indonezia si floare de lotus este destinata parului uscat, pe care promite sa-l hidrateze pana la varfuri, sa ii ofere finete si suplete. Nu contine siliconi sau coloranti artificiali, ci contine esente de origine 100 % naturala si este certificata dermatologic. Apa de nuca de cocos este renumita pentru textura sa racoritoare si proprietatile sale de catifelare, fiind recunoscuta drept reteta tropicala a hidratarii. Floarea de lotus este cunoscuta drept unul din secretele frumusetii asiatice.


L-am testat pe parcursul campaniei si ma declar multumita. Avand in vedere ca este un produs accesibil, isi face treaba foarte bine. Curata bine parul, iar balsamul il face usor de periat si coafat. Nu am observat nici un efect asupra sebumului, insa cred ca acest lucru se rezolva cu tratamente de durata, nu cu un sampon si balsam care stau in contact cu scalpul 5-10 minute impreuna, timp insuficient pentru a face diferenta.
 Una peste alta, pentru un produs accesibil este ok, mai ales ca nu contine siliconi sau coloranti artificiali. Va recomand sa-l incercati.

XOXO,

Alina



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Your comments make me happy !