vineri, 9 noiembrie 2018

# #buzztefalcooking # cooking

Tefal WIZZO - sau cum sa prajituresti cu spor

Hello glam girls !


Nu stiu la voi cum e, insa eu cand ma apuc sa gatesc, mi-as dori sa am mai multe maini. Imi place sa gatesc, insa ma enerveaza sa stau multe ore in bucatarie, si pentru asta apreciez tot ajutorul pe care il pot primi, fie ca vine de la cei dragi, fie ca ma bazez pe tehnologie.
Am ochit campania Tefal de la Buzzstore si evident ca m-am inscris, sperand sa primesc spre testare robotul de bucatarie Tefal Wizzo  QB307538,  desi si celelalte produse participante la campanie erau interesante. 
Am avut noroc si am primit spre testare fix ce mi-am dorit, si va puteti inchipui cum topaiam prin casa cand am primit coletul. L-am desfacut, l-am ansamblat, l-am fotografiat si am constatat ca e pata de culoare de care avea nevoie bucataria mea. Ca intre timp s-a dovedit a fi si ajutorul meu de pret, asta era de asteptat. 





Tefal Wizzo QB307538 este special proiectat pentru a usura munca in bucatarie. Puternic si versatil, Wizzo este partenerul ideal în bucatarie pentru a prepara deserturile preferate in fiecare zi: fursecuri, mousse de ciocolata, briose...Simplifica-ti viata cu stil!
Cu un design special conceput, telul Flex ajunge cu usurinta pana la baza bolului, astfel incat toate ingredientele sunt rapid amestecate şi capata o textura fina şi pufoasa.Rotatia planetara asigura rezultate rapide şi texturi fine și omogene. Poti prepara pana la 40 de briose sau chiar 3 aluaturi mari de pizza datorita bolului cu o capacitate de 4 L.Framanta, amesteca şi bate cu setul de ustensile de patiserie perfecte pentru utilizare zilnica: carlig de framantat pentru aluaturi grele, mixer, tel Flex.



Robot de bucătărie TEFAL Wizzo QB307538 vine cu urmatoarele accesorii :  set patiserie, blender, răzătoare, mașină de tocat carne."
Primul test pentru robotul meu a fost o prajitura. Am pregatit toate ingredientele si, in timp ce eu taiam fructele pentru a le aseza in tava, Wizzo amesteca ingredientele pentru aluat. Mi-a scurtat considerabil timpul de preparare pentru o gustare dulce home-made. 


Urmatorul accesoriu pe care l-am testat a fost masina de tocat carne. Am avut ceva dificultati in a ansambla masina de tocat, asta din cauza neatentiei mele, ca uitasem sa-i montez un plastic si efectiv se invartea in gol, insa odata montata si-a facut treaba impecabil. Imi place ca vine echipata cu doua site, astfel ca poti alege marimea la care sa fie tocata carnea. Este usor de curatat, fie manual, fie in masina de spalat vase. 

Razatoarea e ideala pentru a macina nuci, cel putin eu la asta am folosit-o cu succes, iar blenderul e ideal pentru smoothies, supa crema, sau, de ce nu, margarita !
Ca si concluzii, robotul de bucatarie Tefal Wizzo QB307538 este aliatul ideal pentru orice bucatarie. Eu nu mi-as mai vedea bucataria fara el, mai ales pentru aluaturi si prajituri este mai mult decat util. Daca aveti nevoie de un robot de bucatarie vi-l recomand, este super util, nu ocupa mult spatiu, are o multime de accesorii si un design modern care se va potrivi oricarei bucatarii. 


XOXO,

Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Your comments make me happy !