luni, 18 septembrie 2017

# directions # diy

DIY : Peek-a-boo hair

Hello, glam girls !


Cu ceva timp in urma, inainte sa ma tund bob, ma plictisisem teribil de parul blond. M-am gandit initial sa ma vopsesc un blond inchis, sau , de ce nu, saten, dar numai gandul ca va trebui sa il decolorez iar ca sa ajung la blondul meu platinat m-a facut sa renunt.
 M-am gandit ca n-ar strica putina culoare, si cum verdele turcoaz e preferatul meu, m-am gandit sa imi fac niste suvite. Numai ca nu voiam sa atrag atentia foarte tare si eventual sa il pot ascunde cumva la job, asa ca varianta peek-a-boo mi s-a potrivit ca o manusa.
In poza de mai jos gasiti rezultatul final. Cum am ajuns la ea, aflati acum.


Initial am folosit un nuantator turcoaz de la Loncolor, insa rezultatul a fost foarte slab, mi-a iesit o chestie pastelata si neuniforma. Dupa care am cautat opiniile celor care au mai folosit nuantatoare si am ajuns la concluzia ca cel de la Directions se va potrivi nevoilor mele. Am mers la Profi Hair Shop si mi-am cumparat nuanta Turquoise ( obviously ! ). Are 89 ml si costa undeva la 45 de lei, mie mi-a ajuns sa-mi fac peek-a-boo de vreo 3 ori, deci ajunge pentru o singura vopsire daca vreti sa va vopsiti tot parul. Se gaseste si online pe diverse site-uri, pretul poate diferi in functie de magazin.





 L-am aplicat conform instructiunilor :


  1. am spalat parul cu sampon obisnuit(atentie, cel 2 in 1 nu este bun); nu aplicati balsam in aceasta etapa !
  2. am impartit parul in 3 sectiuni, aproximativ egale, doua parti superioare si una inferioara 
  3. pe sectiunea  inferioara am aplicat nuantatorul si am asteptat vreo 30-40 de minute
  4. am clatit nuantatorul si am aplicat o masca pentru protectia culorii.


                                         

Overall, mi-a placut extrem de mult aceasta experienta a mea. Nuantatorul se spala foarte greu, chiar daca se spune ca ar trebui sa se curete dupa 8 spalari, au trecut efectiv vreo 3 luni si nuanta nu disparuse complet .
Tips : daca vreti sa va scoateti nuantatorul din par fara a va decolora, utilizati un sampon antimatreata si nuanta va disparea mult mai repede decat daca ati fi folosit un sampon obisnuit.

Peek-a-boo hair este o schimbare nu foarte radicala de look, aduce un aer tineresc si usor rebel si se poate face in orice culoare va place, inclusiv unicorn hair ;) sunt o multime de idei pe Pinterest. Pe viitor o sa mai repet experienta, este foarte usor de realizat acasa daca aveti parul deschis la culoare.

Daca v-a placut sau nu schimbarea mea de look, astept sa imi lasati un comentariu in care sa-mi spuneti opinia voastra.

XOXO,

Alina





7 comentarii:

Your comments make me happy !