duminică, 17 septembrie 2017

# cosmetice coreene # dove

Latest favorites

Hello, glam girls !


Am lipsit cam o jumatate de an de pe blog, timp in care pur si simplu nu am gasit momentul potrivit sa scriu. N-a fost lipsa de inspiratie, ci pur si simplu am avut nevoie de o pauza.
 Revin cu drag pe blog, pentru ca este locul meu de suflet, locul unde imi imbin pasiunea pentru scris cu cea pentru cosmetice si mai ales, pentru ca mi-era dor de voi, cititorii mei.
M-am tot gandit care ar fi cea mai potrivita postare in aceasta situatie si favoritele ultimelor luni mi s-a parut alegerea cea mai potrivita, astfel va arat ce am mai folosit, ce mi-a placut etc.


Skincare 


Bilka Rosa Damascena Face Wash - este un gel demachiant organic, l-am cumparat la ultima excursie in Bulgaria. Miroase tare bine si curata foarte bine machiajul, dar intotdeauna continui procesul de demachiere cu apa micelara pana nu mai ramane nimic pe discheta, apoi continui cu serum / crema de fata.  A fost relativ ieftin, undeva la 7-8 leva, nu stiu daca se gaseste si in tara, dar daca am sa-l gasesc, am sa-l recumpar.

UNA Ivatherm crema anti-aging - are o textura usoara, se absoarbe rapid in piele si nu este grasa, pentru acest motiv imi place sa o folosesc seara. Hidrateaza pielea si nu mi-a ingrasat tenul, insa nu am observat vreo imbunatatire in ceea ce priveste ridurile de expresie.

Nivea Shower Oil a fost produsul preferat pentru dus, imi place ca hidrateaza pielea si o invaluie intr-un miros delicat. Nu face multa spuma, insa curata eficient.

Dove original deo - a fost deodorantul meu preferat in ultimul an, protejeaza eficient impotriva transpiratiei, ca sa nu mai spun ca mirosul gamei Original este absolut demential. Pentru mine, miroase a curat. Singura problema a lui este ca daca nu-l agiti bine sau il pulverizezi de la o distanta mica, lasa urme de talc.

Garnier Maximum Control - l-am cumparat dintr-un impuls, pur si simplu am simtit nevoia sa folosesc si alt deodorant. Miroase bine si protejeaza eficient, nu lasa urme de talc, motiv pentru care am sa-l recumpar candva.

Rituals Magic Touch Cherry blossom & Rice Milk  - este o crema de corp luxurianta, hidrateaza si miroase absolut demential. Sunt absolut indragostita de toate aromele lor, dar din pacate nu se gasesc in Romania, asa ce, de cate ori gasesc cate un magazin in strainatate, ma aprovizionez.

Lancome La vie est belle -  este un parfum minunat pe care l-am folosit aproape in exclusivitate in ultima luna. Sunt sigura ca majoritatea il cunoasteti, asa ca o sa ma rezum la a spune atat : intens, floral, pretios.

Hair Care 

Aussie Miracle Moist Shampoo - dupa cum ii spune si numele, este un sampon pentru par uscat si deteriorat, stare ce caracterizeaza parul meu dupa ce l-am vopsit cu o vopsea mass-market, dar despre asta am sa va vopsesc in alta postare. Curata bine, nu ingrasa parul si il lasa hidratat, motiv pentru care o sa raman la el o perioada. Se gaseste in Hello Free Z One Market si pe aoro.ro ( ~23-27 lei / 300 ml ).

Aussie 3 Minute Miracle Moisture - o masca din aceeasi gama cu samponul Aussie, lasa parul extrem de moale, usor de pieptanat, ca sa nu mai spun ca miroase bestial. O ador, mi-a reparat in proportie de 80 % parul distrus de vopsea.Se gaseste in Hello Free Z One Market si pe aoro.ro ( ~25-29 lei / 250 ml ).

Loncolor Silver reflex - samponul asta a fost o revelatie pentru mine, dupa ce ani de zile am folosit varianta Kallos a acestui sampon. L-am cumparat pentru ca nu l-am gasit pe cel de la Kallos si am ramas surprinsa. Coloreaza mult mai bine si nu usuca parul. O sa ramana o perioada in favorite, pana voi gasi ceva mai bun.

Make-up 


Missha Perfect Cover BB Cream  - am scris aici despre el , il folosesc de vreo doi ani zi de zi, cu exceptia zilelor cand am nevoie de un machiaj pretentios ( de mers la petreceri aka).

Kiko Volumeyes + Mascara - cred ca sunt la al treilea tub, mi-am facut rezerve pentru ca nu se gaseste in Romania. Alungeste genele, le ofera volum, nu curge , nu stiu ce ti-ai mai putea dori de la el. In mod normal costa 7 euro, dar Kiko periodic are reduceri si se poate achizitiona si cu 3 euro / bucata.

Flormar Long Wearing Lip Gloss - nu folosesc zilnic lipgloss, insa vara aceasta l-am folosit intens in perioada cand machiajul meu a fost minimalist : creion, mascara , lipgloss. Rezista binisor pe buze si nu e lipicios.

Super Liner Perfect Slim L`oreal - este un tus pigmentat, usor de aplicat si care rezista bine pe pleoape. Imi place varful, este precis si poti trasa cu el linii mai  groase si mai subtiri. Singurul lui defect este ca se termina foarte repede.

Melkior Matte Stain - a fost revelatia verii, mi-a placut tare mult noul lor ruj mat, cat si culoarea Faithfully. O sa va spun mai multe despre el intr-o postare viitoare.


Acestea au fost preferatele mele din ultima perioada, daca va doriti sa stiti mai multe despre vreun produs, lasati-mi un comentariu si o sa ii fac review.


xoxo,

Alina

7 comentarii:

  1. Ador clenserultau din Bulgaria,miros misto si eficiet eu dupa nu am mai folosit nimic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu asa mi-am format rutina si pur si simplu merge din reflex. xo

      Ștergere
  2. Poate gasesc si eu samponul asta cu reflexe!
    Folosesc si eu Missha, dar iil combin cu un bb cream de la Bioderma. Rujul Melkior este super misto.
    Te pup si...welcome back!

    RăspundețiȘtergere
  3. Lori, samponul il gasesti in orice supermarket. Nu am incercat sa combin bb, mie imi place asa cum este. Xoxo

    RăspundețiȘtergere
  4. deodorantele dove sunt si preferatele mele <3

    RăspundețiȘtergere
  5. ce de produse noi pentru mine! tare imi doresc sa ajung si eu la hello free z... :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Cate produse faine, parfumul e foarte fain, nu il am dar stiu cum miroase, sunt curioasa de acel sampon Loncolor.

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !