duminică, 16 aprilie 2017

# color expert # schwarzkopf

M-am vopsit cu Schwarzkopf Color Expert cu OMEGAPLEX

Hello, glam girls !



E in desfasurare o campanie Buzzstore & Schwarzkopf Color Expert  si cum sunt vesnic in cautarea blondului polar perfect, m-am inscris pentru a testa noua vopsea de par. Ce promite aceasta ?

"Tehnologie profesionala impotriva ruperii parului Omegaplex din Color Expert a fost special creata pentru a proteja si intari parul in timpul si dupa procesul de colorare.
Sistemul de colorare si ingrijire in 3 pasi intareste firul de par atat din exterior, cat si din interior pentru a obtine rezultate uimitoare. Un par vizibil mai sanatos. Culoare care dureaza in timp. 100% acoperire a firelor albe. Color Expert netezeste suprafata exterioara a parului pentru a reduce cu pana la 90% firele de par rupte. Grijile legate de mentinerea sanatatii (starii) parului in timpul vopsirii acestuia sunt de domeniul trecutului!


Primul pas – Protejeaza - consta in folosirea unui serum impotriva ruperii parului (Nr.1), care se  mixeaza cu crema coloranta. Acest serum protejeaza micro-legaturile din interiorul firului de par. 
Pasul doi – Sigileaza - reprezinta folosirea unui tratament reparator (Nr.2) dupa colorare, ce sigileaza fibra firului de par si culoarea. 
Pasul trei – Fortifica – consta in folosirea unui tratament reparator (Nr.3) ce se aplica la trei saptamani de la colorare. Acesta repara micro-legaturile din interiorul firului de par. 
Rezultatul utilizarii Color Expert este cu 90% mai putine fire de par rupte*, un par vizibil sanatos si rezistent**, usor de pieptanat, ingrijit in profunzime, fara a fi incarcat, o culoare intensa care dureaza si acoperire 100%*** a firelor albe.
*vs parul netratat
**mai putin par rupt vs parul netratat
***acopera pana la 100% firele albe
Gama Color Expert cu OMEGAPLEX® cuprinde 20 de nuante seducatoare: 
12-0 Blond Suprem            6-65 Ciocolatiu Auriu
10-21 Blond Perlat            6-0 Saten Deschis 
10-1 Blond Polar                      5-3 Saten Natural
9-3 Blond Miere              4-9 Violet Inchis
9-1 Blond Rece                          4-68 Mahon Inchis
8-0 Blond Mediu                               4-54 Caramel Inchis 
7-7 Aramiu                         4-0 Saten Rece
7-0 Blond Inchis                    3-0 Saten Inchis 
6-88 Rosu Visiniu            1-1 Negru Cerneala     
6-68 Saten Aluna            1-0 Negru Intens "

Parul meu este fin, de lungime medie si am avut nevoie de 2 cutii pentru a vopsi toata lungimea firului de par. Eu am testat nuanta 10 - 1, Blond Polar si m-am vopsit conform instructiunilor de pe ambalaj, incepand aplicarea vopselei de la ceafa ( unde pigmentul cedeaza mai greu la decolorare ). 



Nuanta obtinuta a fost foarte apropiata de cea de pe ambalaj, insa mi-ar fi placut sa actioneze un pic mai mult asupra radacinilor. Mi-a placut mult cum s-a simtit parul meu dupa colorare, nu a ramas aspru, ci avea un aspect sanatos. Una peste alta, mi-a placut, si este posibil s-o recumpar in viitor . 
XOXO, 
Alina

2 comentarii:

  1. Si eu M-am vopsit cu aceasta vopsea si am fost mulțumită. Mi-ar fi plăcut ca culoarea sa se prindă mai uniform. Eram vopsita cu umbre si umbrele a-au cam păstrat. Mi-a plăcut cum s-a văzut pe par

    RăspundețiȘtergere
  2. Tebuie sa va decolorati radacinile la inceput doar asa puteti obtine o culoare un iforma!!!

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !