vineri, 24 martie 2017

# buzziwhite2instant # buzzstore

Albirea dintilor cu Iwhite

Hello, glam girls !


Recent, cei de la Buzzstore au desfasurat o campanie in colaborare cu IWhite Instant, si am fost una din norocoasele alese sa testeze kitul de albire a dintilor acasa. Nu am mai folosit in trecut produse de albire a dintilor, asa ca va puteti inchipui cat a fost de mare curiozitatea.In pachet am descoperit pasta de dinti cu efect de albire, apa de gura cu efect de albire si cele cinci seturi de gutiere cu gel.


Ce promite Iwhite ?

  • albire rapida : dinti cu  pana la  8 nuante mai albi in doar 20 minute
  • sa indeparteze petele active
  • sa fortifice dintii, contribuind la fortifierea smaltului dentar
  • Usor de folosit: un singur sistem, deja umplut, nu se amesteca
  • Confortabil: gutiere  usoare, transparente, marime universala
  • sa albeasca ambele parti ale dintilor
Ce contine ?


Iwhite Instant este un produs sigur si cu efecte instant, cu o formula dovedita clinic. Acesta foloseste o tehnlogie unica FCC( Filmocrystallized Calcium), tehnologie ce indeparteaza petele, fortifica dintii si ofera o albire instant. Tehnologia FCC este completata de P.A.P – o noutate in industria cosmeticii dentare ce actioneaza ca o molecula ce transforma in bucati mici particulele care determina decolorarea dintilor.
 Cristalele bio-active, albe folosite in combinatie cu un agent polimeric fixeaza cristalele pe suprafata dintilor ceea ce conduce la un efect de albire vizibil. 

Concluziile mele !

Am folosit conform instructiunilor oferite benzile pentru albire timp ce cinci zile. Pasta de dinti si apa de gura le folosesc si in prezent, pentru intretinerea efectului de albire.
Rezultatele obtinute nu au fost wow, insa efectul a fost vizibil, as aprecia ca nuanta dintilor mei a fost deschisa cu 3-4 nuante. Este posibil ca rezultatul meu sa fi fost influentat si de faptul ca nu am renuntat la cafea pe perioada tratamentului, pentru ca nah, i`m a coffee addict :D. Una peste alta, sunt multumita de rezultat si voi continua sa folosesc ocazional benzile Iwhite,pentru ca m-am convins de efectul lor, atat eu cat si prietenii mei care au primit cate un cupon de discount pentru a-si achizitiona propriul kit la un pret preferential din farmaciile Sensiblu. 

Ati testat Iwhite ? Ati fost multumiti ? Impartasiti parerea voastra intr-un comentariu !


xoxo, 

Alina 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Your comments make me happy !