joi, 23 martie 2017

# curatarea fetei # no+vello

Cum a fost la Nomasvello ?

Hello, glam girls !


Saptamana trecuta am fost la Nomasvello sa ma rasfat putin cu  un tratament Proskin, o procedura care presupune obtinerea unui ten perfect curat in 3 pasi. Tenul meu gras cu tenta acneica are nevoie periodic de o curatare ca la carte, si oricat de mult am grija de tenul meu acasa, cateodata este nevoie sa apelez la specialisti pentru o ingrijire optima.

 Am ales sa incerc tratamentul lor in primul rand pentru ca nu este deloc agresiv cu tenul, nu este genul de tratament clasic, ce presupune extragerea punctelor negre ci este unul inovativ ce foloseste ultrasunete si energie galvanica, plus ca am vazut ca este foarte popular in online.



Am ajuns intr-o luni seara la centrul Nomasvello din Mega Mall unde am fost intampinata de o doamna super draguta care m-a invitat sa completez un formular cu datele mele personale cat si cateva date referitoare la starea mea de sanatate.  
A trebuit sa ma demachiez, evident, si timp de 20 de minute am fost rasfatata cu tratamentul Proskin. In primele 15 minute fata mea a fost curatata cu ultrasunete, iar in ultimele 5 minute din tratament, prin spatula cu care se face tratamentul trece energie galvanica, energie ce are rolul de a stimula celulele sa produca mai multa elastina si colagen. Contrar asteptarilor mele, tratamentul nu a fost dureros deloc, am simtit doar niste usoare piscaturi. 

Imi inchipuiam ca o sa ies de acolo rosie ca racul, insa nu a fost deloc asa. In poza de mai jos puteti observa cum arata tenul meu dupa incheierea tratamentului. Foarte putin mi s-a inrosit tenul, insa am putut iesi in public fara probleme. Pielea se simtea super catifelata si super fina la atingere, insa mi s-a comunicat ca adevaratele beneficii se vor observa in zilele urmatoare tratamentului.


Am asteptat cu interes sa vad diferenta intre o curatare profesionala a tenului si cea pe care o fac eu acasa, cu produse cosmetice iar concluziile mele sunt :

  • chiar daca produsele cosmetice utilizate corect si regulat fac o treaba buna ( acum ma laud un pic, cosmeticiana mi-a spus ca se vede ca am grija de pielea mea <3 ) , tratamentul Proskin a facut o treaba minunata, n-am simtit nevoia sa folosesc exfoliantul pentru vreo zece zile, in conditiile in care, in mod normal il folosesc de 2-3 ori pe saptamana 
  • Proskin este delicat cu pielea si este indicat tuturor tipurilor de ten; dupa tratament pielea chiar ramane hidratata, neteda si moale
  • mi-am facut programare pentru inca o sedinta pe care o voi face la 30 de zile de la prima sedinta, pentru ca mi-a placut tare mult si vreau sa vad care sunt efectele pe termen lung. Ba mai mult, vreau sa merg si la o sedinta de rejuvenare faciala, doamna care mi-a facut tratamentul m-a convins sa incerc si acest tratament.

 Experienta Nomasvello a fost una foarte placuta si benefica pentru mine si tenul meu, si cred ca vom avea o relatie de durata :P . Va recomand sa le calcati pragul macar o data, veti descoperi profesionisti ce va pot oferi o gama larga de tratamente in functie de nevoile voastre, iar in luna martie au si o promotie tentanta :  ai parte de un Rasfat Facial de Primavara in centrele Nomasvello: CADOU Tratamentul Facial Proskin la fiecare sedinta de Rejuvenare. 2 Tratamente faciale = doar 135 lei, in loc de 270 lei - 50% discount
Preturile sunt decente, le puteti descoperi pe site-ul lor alaturi de informatii detaliate despre centrele si serviciile oferite. Tentant, nu ?



XOXO, 

Alina 

Un comentariu:

  1. Si mie mi-a placut si chiar ma gandesc sa urmaresc ofertele lor, pentru ca inainte de nunta as vrea sa fac iar tratamentul ProSkin...cu vreo 2 sapt.inainte! :)

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !