miercuri, 20 septembrie 2017

# beauty news # bebe drag

Bebe Drag by Vivanatura

Hello, glam girls !


 Mamici si burtici, Vivanatura a lansat saptamana trecuta gama Bebe Drag, o noua gama de produse hipoalergenice, naturale si procesate la rece special concepute pentru pielea delicata a bebelusilor. Acestea au intre 99% si 100 % ingrediente naturale, nu contin parabeni, SLS, fenoxietanol, coloranti, petrolatum sau derivati petrochimici, sunt testate dermatologic si oftalmologic si sunt sigure pentru pielea bebelusilor. 


Gama contine:

Balsam de fundulet cu ulei de cocos si bisabolol – Utilizare de la 0 ani
100% natural, procesat la rece, fara parabeni
Formula bogata in agenti emolienti si acizi grasi, asigura emoliere si senzatie de hidratare pe o perioada lunga de timp, formand un strat protector la nivelul iritatiilor pielii. Protejeaza funduletul si pliurile pielii de pe tot corpul de iritatii,  formand o pelicula protectoare.
                                                 
Crema de fundulet cu unt de shea si extract de ovaz - Utilizare de la 0 ani
100% natural, procesat la rece, fara parabeni
Contine zinc, unt de shea si extract de ovaz – ofera o protectie puternica impotriva iritatiilor ce pot sa apara de la frecarea cu scutecul sau de la umezeala si ajuta in cazul pielii inrosite, accelereaza refacerea barierei cutanate.
                                               
Gel de dus cu aloe si unt de shea - Utilizare de la 1 ani
99% natural, formula biodegradabila, fara parabeni, fenoxietanol, SLS
Special creat pentru a proteja pielea bebelusului, produsul sustine stratul protector natural al pielii, iar textura sa usoara curata delicat, iar ingredientele active asigura la nivelul pielii o senzatie de emoliere si hidratare. Toleranta cutanata si oculara excelenta.
Sampon si gel de dus cu aloe si bisabolol - Utilizare de la 0 ani
99% natural, formula biodegradabila, fara parabeni, fenoxietanol, SLS
Textura usoara a produsului curata delicat pielea sensibila, lasand parul moale si matasos.  Toleranta cutanata si oculara excelenta.
                                                   
Sampon cu aloe si salvie - Utilizare de la 0 ani
99% natural, formula biodegradabila, fara parabeni, fenoxietanol, SLS
Special creat pentru a proteja bariera cutanata, samponul intensifica stratul protector natural al pielii de la nivelul capului. Toleranta cutanata si oculara excelenta.
                                           
Lotiune de corp cu ulei de migdale si extract de ovaz
100% natural, fara parabeni, coloranti, petrolatum, PEG, ingrediente de origine animala
Textura sa usoara si placuta se absoarbe repede in piele si ofera o senzatie de hidratare, lasand un film protector. Pentru toate tipurile de piele sensibila, iritata, roseataa pielii, prurit, arsuri. Ideala a se aplica imediat dupa baie. Indicata pentru fata si corp. Nu pateaza.
                                           
Ulei pentru pielea capului si masaj cu tei si extract de ovaz 
99,8% natural, fara parabeni, coloranti, petrolatum, PEG, ingrediente de origine animala
Recomandat pentru crustele de pe cap, dar poate fi folosit cu succes pentru ingrijirea si emolierea pielii de pe tot corpul. Textura sa usoara si placuta se absoarbe repede in piele si asigura o senzatie imediata de emoliere, lasand un film protector pe zona folosita.
Servetele delicate de curatare aloe si bisabolol
99% natural, fara parabeni, fenoxietanol, SLS si derivati petrochimici
Special concepute pentru schimbul scutecului, acestea curata delicat, lasand pielii o senzatie de catifelare si prospetime, fara a lasa un strat lipicios. Toleranta cutanata si oculara este excelenta in cazul folosirii acestor servetele.
                                    
Pastade dinti cu argila si capsuni
99,5% natural, fara parabeni, SLS, fluor
FARA FLUOR! Formula special conceputa pentru copii de cele mai fragede varste (1 an), avand ca si componente de baza argila, aloe vera si extracte naturale din plante. Nu formeaza spuma. Nu prezinta riscuri in cazul ingerarii accidentale.
                                      
Produsele VIVANATURA pot fi gasite in magazinele naturiste, farmacii, reteaua magazinelor DM, precum si pe www.vivanatura.ro 


xoxo, 

Alina




2 comentarii:

  1. Am avut o cremă bună de la Vivanatura, mi-a plăcut mult de tot. Şi gama pentru bebeluşi mi se pare foarte interesantă, eu obişnuiesc să mai folosesc produse de acest fel în locul celor "regular".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu fac lucrul asta. Consider ca-s mai safe pentru piele, pentru ca, pana la urma, tot ce punem pe piele ajunge si in organismul nostru. Insa, de cele mai multe ori, ma las fermecata de arome. xo

      Ștergere

Your comments make me happy !