miercuri, 27 septembrie 2017

# anti haul # beauty

Anti-haul : beauty stuff

Hello, glam girls!

Postez de obicei articole de tip haul, iar in ultima vreme am vazut ca devin tot mai populare articolele de tipul anti-haul, articole in care povestim pe ce lucruri n-am da banii in veci. Am stat si-am facut o lista cu 5 produse pe care nu le-as cumpara niciodata, produse carora eu personal nu le gasesc utilitatea sau mi se par mult prea scumpe pentru categoria lor.
Ce vreau sa va mentionez este ca daca eu nu le-as cumpara, asta nu inseamna ca altor persoane nu li s-ar potrivi, sau ca produsele astea nu vor fi favoritele cuiva, pentru ca, pana la urma toti suntem diferiti si avem gusturi diferite.


1. Extensii de sprancene / peruca de sprancene
 Chestia asta mi se pare creepy, eu personal nu as folosi niciodata asa ceva, cred ca mi-ar fi teama sa nu ma trezesc cu vreo spranceana care aluneca de la locul ei sau chiar sa ma trezesc cu vreuna lipsa. E drept ca nu am nevoie de asa ceva, slava Domnului am niste sprancene ok, dar cred ca nu as folosi nici in cazuri extreme, mai degraba as apela la microblading.


Sursa foto : google.com


2. Extensii de gene 
 
Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic impotriva extensiilor de gene care arata cat de cat natural. Insa nu as cheltui vreodata banii pe extensii de gene supra incarcate, de genul celor de mai sus. Sincer, nu inteleg de ce ti-ai pune asa ceva, arata fooooarte fals si incarcat. Plus ca, in momentul in care incep sa cada arata foarte urat, raman goluri mari intre fire.

Sursa foto : google.com




3.Rujurile Christian Louboutin

Faimosul Louboutin a lansat prin 2013-2014 o gama de produse de beauty. Din gama respectiva nu putea lipsi o colectie de rujuri, al caror pret este undeva la 90 dolari/bucata. Nu stiu cat sunt de rezistente, fabuloase etc, dar eu personal, nu as plati pretul asta pentru un ruj, avand in vedere ca pe piata exista rujuri excelente la preturi mult mai bune. 

Sursa foto : google.com
   



4.Paleta Moschino + Sephora Bear

Luna trecuta Moschino in colaborare cu Sephora au lansat o colectie de make-up formata din 7 piese, printre care si o paleta de farduri de pleoape. Din cate am vazut, este de marimea unui ursulet de plus ( aprox 20-25 cm ).
De ce n-as cumpara-o ? In primul rand pentru ca nu-mi plac nuantele fardurilor, cred ca as folosi maxim 4 farduri din 21, asa ca mi se pare inutil sa platesc 70 de dolari pe ea. Plus ca designul mi se pare copilaresc ( grumpy cat mood activated :D )
Sursa foto : google.com


5.La Mer The Concentrate

Sunt innebunita dupa serumuri, chiar recent mi-am comandat un serum de la un brand coreean ( o sa va dezvalui ce si cum intr-o postare viitoare ). Consider ca dupa 30 de ani trebuie sa acord mai multa atentie tenului meu, sa il hranesc cu produse de calitate, pentru ca imi doresc sa arat bine la orice varsta. Insa niciodata nu mi-a placut sa arunc cu banii pe geam, sa cumpar  x produs doar pentru ca este de la brandul y. Motiv pentru care nu as plati niciodata nu as plati 2000 de lei pentru un serum, crema, etc, pentru ca, repet, exista produse excelente la preturi mai bune, si daca ar fi sa ma rezum strict la serumuri, cel de la  Kiehl`s -Midnight Recovery Concentrate- face o treaba minunata si costa undeva la 160 lei.
Sursa foto : google.com
Voi ce n-ati cumpara niciodata? 


xoxo, 

Alina

3 comentarii:

  1. Mi-am pus ochelarii cand am vazut preturile...sunt exagerate,in veci nu as da banii pe unele...insa gene puse am avut,nu de genul dar aratau tare bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cele care arata natural, da, si eu sunt de acord cu ele. Insa cele dramatice mi se par mult prea exagerate pentru a le purta zi de zi.

      Ștergere
  2. Produsele astea mentionate sunt poate mai scumpe decat salariul minim pe economie :))

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !