duminică, 1 octombrie 2017

# bilka rosa # clean&clear

Top 3 cleansere pentru ten sub 25 de lei

Hello, glam girls !


Trebuie sa recunosc faptul ca, pe cat imi place sa ma machiez, pe atat imi displace sa ma demachiez. Asa ca in 99% din situatii ma demachiez sub dus. Aplic cleanser, imi curat mare parte din machiaj, iar cand ies din dus continui demachierea cu apa micelara pana ce dischetele raman curate, apoi imi continui rutina de seara aplicand serum si/ sau crema. Stiu ca poate nu este cea mai corecta forma de a te demachia, insa pentru mine lucrurile functioneaza asa, si nici nu am rabdarea necesara sa folosesc 235 de dischete pentru a ma demachia.
Datorita celor expuse mai sus, aleg mereu un cleanser care sa curete machiajul eficient, iar de-a lungul timpului, am testat muuuulte produse, iar astazi va vorbesc despre 3 top cleansere ieftine si eficiente.

1. Elmiplant Skin Control - gel exfoliant zilnic
 Un cleanser pe care l-am recumparat de multe ori, isi face treaba de minune. Are particule abrazive din bambus 100 % naturale, contine acid salicilic si ulei de lemongrass. Curata eficient, indeparteaza celulele moarte si promite sa lupte impotriva blocarii porilor si a productiei excesive de sebum.
Costa 12 lei / 150 ml, se gaseste in toate supermarketurile, e un produs bun si accesibil, pe care vi-l recomand.

2. Clean & Clear exfoliating daily wash 

Ca si fratele lui de mai sus, si gelul de la Clean&Clear promite sa faca acelasi lucru. Are particule abrazive micute, curata eficient, nu mi-a ingrasat tenul, nici nu l-a agresat, prin urmare, o sa mai apara in rutina mea.
Costa 15 lei / 150 ml si l-am cumparat de pe aoro.ro, dar cred ca se gaseste si in supermarketuri.

3. Bilka gel organic demachiant 


Gelul acesta il folosesc in prezent , v-am zis cateva cuvinte despre el si in postarea cu favoritele. L-am cumparat din Bulgaria, ca de fiecare data cand ajung acolo imi cumpar toate cosmeticele cu trandafiri existente in magazine. A fost dragoste la prima folosire, mi-am propus sa mai imi iau vreo doua sa am acasa, insa, ghinion, in ziua plecarii nu l-am mai gasit in magazinul respectiv.  Dar, facand research pentru acest articol, l-am gasit pe un site de la noi, respectiv plantum.ro la pretul de 21 de lei / 200ml .
Spre deosebire de cele doua geluri de mai sus, acesta nu are particule abrazive, insa lasa tenul la fel de curat si de catifelat, curata foarte bine machiajul si miroase absolut superb, cred ca o sa ne iubim o perioada lunga de timp.


Si-am ajuns la final, v-am povestit despre gelurile mele de curatare ieftine si bune, daca voi ati folosit sau stiti si altele, va rog lasati-mi un comentariu cu denumirea lor, ca-i pacat sa nu aflu de ele.


XOXO,

Alina

2 comentarii:

  1. Mi-a placut cel de la Bilka,bine ca e si la noi sa il pot cumpara si eu

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca l-as incerca pe primul. E interesant si ultimul dar nu as da o comanda doar pentru el:)

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !