joi, 18 februarie 2016

# beauty blogger # beauty news

Noutati cosmetice Melkior


Daca va aflati aici, inseamna ca si voi sunteti pasionate de frumos si de cosmetice, cel putin in aceeasi masura ca si mine.Intotdeauna sunt curioasa de noile aparitii, chiar daca in sertarul meu sunt alte cateva produse asemanatoare.
Noile produse lansate de Melkior mi-au captat atentia si vi le prezint astazi :
 

Eyeliner Brown

Noul Creion de ochi 24H khol kajal Brown de la Melkior are o culoare intensa, nu se intinde si este rezistent la transfer. Usor de estompat si usor de aplicat, atunci cand este folosit ca eyeliner el rezista 24 ore. De asemenea, poate fi folosit pe partea umeda a ochiului, fiind khol kajal rezista pana la peste 5 ore. Prezinta o formula pe baza de ceara si detine o combinatie unica de ingrediente care asigura rezistenta produsului.

Pret 25,90 lei

Fond de ten pentru definire Medium Beige

Noul Fond de ten pentru definire Medium Beige creat de Melkior confera tenului un aspect luminos, mat si sanatos. Asigura acoperire medie spre mare, prezinta senzatie de catifelare si o textura foarte usoara. Contine filtre UVB. Are o formula pe baza de peptida biomimetica care incetineste procesul de imbatranire si imbunatateste aspectul ridurilor.
Pret 89,90 lei
Lip Pen Bordo

Noul Creion de buze Bordo de la Melkior are o formula extrem de pigmentata si confera stralucire datorita perlelor din compozitie. Este retractabil si nu necesita ascutire. Se bazeaza pe o formula usoara care defineste perfect buzele pe tot parcursul zilei. Pentru un aspect impecabil este necesara hidratarea buzelor si se recomanda efectuarea unui peeling delicat in prealabil.
Pret 35,90 lei






Pensula pentru fond de ten

Pensula pentru fond de ten creata de Melkior este un produs de calitate profesionala, rezistenta, ideala pentru blending. Este realizata din par sintetic. Se incarca uniform cu produs, care astfel se distribuie uniform pe piele.
Pret 45 lei


Unul dintre acete produse se afla in teste, si abia astept sa va vorbesc despre el in curand .

xoxo, 

Alina  


Un comentariu:

Your comments make me happy !