miercuri, 10 februarie 2016

# aquafil light # beauty blogger

Ivatherm Aquafill Light - crema hidratanta pentru ten sensibil, mixt sau normal


Cand ai tenul mixt, stii ca ingrijirea lui poate fi o corvoada daca nu ai in rutina ta produse adecvate tipului tau de ten. Ba nu hidrateaza suficient, ba are o textura prea grasa, ba iti straluceste fata ca un beculet, toate aceste probleme le-am intampinat la un moment dat, pana sa constientizez nevoile tenului meu.
 Am inteles ca am nevoie de o crema care sa aiba o textura usoara, sa hidrateze si sa imi tina sebumul in frau, iar cand am primit propunerea echipei Ivatherm sa testez crema lor Aquafill Light, nu am stat pe ganduri, mai ales ca promitea sa imi ofere tot ce eu aveam nevoie.


Descriere oficiala 
"
AQUAFIL LIGHT este crema pentru hidratare intensa a pielii sensibile, deshidratate, normale si mixte. Are o textura lejera si un parfum hipoalergenic, nu contine parabeni. Este special formulata pentru a nu produce alergii. Gama AQUAFIL contine un ingredient inovator, Aquaphyline®, cu efect de hidratare intensa. Pielea devine ferma si elastica, avand un aspect neted si luminos.

MOD DE FOLOSIRE
Se aplica seara si dimineata pe pielea curata. Constituie o excelenta baza de machiaj"


COMPOZITIE SI PROPRIETATI

"Aquaphyline®, extras din panselute salbatice (Viola Tricolor), are un puternic efect de hidratare prin doua mecanisme: sinteza aquaporinelor si cresterea cantitatii de acid hialuronic - binecunoscutul "burete molecular" al apei din piele.
5-Alpha avocuta obtinut din fructul de avocado, inhiba 5-alfa-reductaza (enzima care catalizeaza metabolizarea testosteronului in dihidrotestosteron, stimuland glandele sebacee), avand ca rezultat scaderea productiei de sebum si implicit matifierea zonelor lucioase ale fetei.
Alfabisabolol, extract natural, este non-alergic, cu puternic efect antiinflamator si antibacterian.
Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante si antiiritante, fiind indicata pentru piele sensibila si reactiva"

Parerea mea :

Mi-a placut tare mult textura cremei si efectele acesteia asupra tenului meu, drept urmare am consumat vreo 3 borcanele pana la ultima picatura. Tenul meu a fost hidratat suficient fara sa fie incarcat, iar machiajul s-a asezat frumos peste crema aplicata cu minim 5 minute inainte. Cantitatea de sebum secretata nu a mai fost o problema pentru mine, pentru ca nu mai straluceam ca un beculet, desi, daca ma machiam dimineata inainte sa merg la munca, undeva pe la ora 15 simteam nevoia sa aplic totusi o pudra translucida peste machiaj.
Overall, m-am inteles minunat cu Aquafill Light, si este una din cremele pe care le-as recumpara oricand. Daca sunteti curioase sa o incercati, cred ca o gasiti in farmacii ( de unde puteti cere si testere) sau pe Ivatherm Shop, la pretul de 71 de lei.



xoxo,

Alina

Un comentariu:

Your comments make me happy !