vineri, 19 februarie 2016

# b.u. # beauty blogger

Cum a fost la Beauty Swap by BeautyBarometer - editia a patra

Intotdeauna  ma bucur cand sunt invitata la evenimente beauty-related, pentru ca am ocazia sa ma reintalnesc cu fete dragi, sa cunosc oameni noi si sa dezbatem subiecte care ne-au reunit la acel eveniment.
M-am bucurat cand am primit invitatia Anei la Beauty Swap, un eveniment la care am mai participat in trecut si care imi placuse tare mult, atat ca si concept cat mai ales, cum fusese gandit si organizat in trecut.
Pe 15 februarie, dupa ce am plecat de la birou, m-am grabit spre Dorobanti, la Beauty Studio 190, unde abia asteptam sa povestesc cu bloggeritele pe care nu le mai vazusem de 1 an, sa schimbam cosmetice, dar si impresii.  Am ajuns cu o mica intarziere, dar norocul meu e ca stiu sa ma orientez si n-am cautat prea mult salonul.



 Am avut un mic soc inca de cand am intrat, salonul este micut, iar spatiul alocat evenimenului era efectiv neincapator pentru cele 30-35 de bloggerite, plus ca era o caldura sufocanta. Mi-am facut loc spre receptie, unde am achitat taxa de participare, pentru ca, da, este primul Swap unde s-a perceput o taxa de participare, lucru care nu m-a deranjat  (sunt constienta ca timpul tuturor costa, la fel si chiria spatiilor), si-am inceput sa le caut din priviri pe bloggeritele cu care planuisem sa ma vad acolo. Am ajuns la timp pentru tombola. After all, se pare ca am fost norocoasa, pentru ca la tombola am castigat un premiu de la B.U., unul din brandurile mele preferate in materie de geluri de dus & deodorante.
 Mi-am scos cutiuta cu produse de schimbat si am inceput sa ma plimb printre fete in scopul pentru care ma aflam acolo. Am facut cateva schimburi ok, ba chiar am primit vreo doua produse for free, fara sa ofer ceva la schimb fetelor ( multzu`, Federova & Georgiana ! ). Mi-ar fi placut sa existe un loc unde sa ne expunem produsele pentru swap, ca cel de la evenimentul anterior de la Inspayer, unde in centrul salii era o masa pusa in acest scop.

Am schimbat impresii si-am discutat cu fetele pe care le cunosteam anterior, am povestit ce-am facut de cand nu ne-am intalnit, insa am fost dezamagita sa vad ca o buna parte din participante au plecat dupa incheierea tombolei. Poate daca ar fi fost cel putin un speaker in cadrul evenimentului, nu s-ar fi grabit asa.
 Dupa fix o ora de cand ajunsesem, in salon ramasesera cateva fete, prin urmare, am considerat ca e cazul sa ma retrag, mai ales ca mama era in vizita la mine si voiam sa petrec si ceva timp cu ea.
 Ani a fost tare draguta si ne-a oferit cadouri din partea sponsorilor pe care ii puteti vedea in imaginea de mai jos, le multumesc pentru cele oferite, deja am descoperit cateva produse senzationale despre care voi scrie cu siguranta recenzii.
Produse primite la swap

Produse primite de la sponsori

Va las cu cateva imagini de la eveniment, pentru care ii multumesc Letitiei Iordanescu.








xoxo,

Alina

6 comentarii:

Your comments make me happy !