vineri, 13 noiembrie 2015

# anian # balsam bifazic

Tried & tested

Hello, glam girls !

Chiar daca nu am fost activa pe blog o perioada destul de mare, asta nu inseamna ca nu am fost mereu in cautare de noi produse cosmetice.Old habits die hard. Asa ca, in articolul de astazi va povestesc despre cateva produse pe care le-am testat recent si care m-au impresionat.

Bifazicul cu keratina Anian

Despre balsamul acesta s-a tot trambitat prin blogosfera,si, chiar daca am incercat cateva produse Anian, pe acesta il ocoleam mereu, nu stiu de ce. Pur si simplu, niciodata nu ma convinsese sa il pun in cos. Insa, intr-o zi l-am vazut la oferta intr-un magazin din centrul comercial si am hotarat sa ii dau o sansa.
La primele 2-3 utilizari nu mi s-a parut ca face ceva special. Am renuntat sa il mai folosesc cateva saptamani pana cand am hotarat sa ii mai acord inca o sansa. Am inceput sa-l folosesc in mod regulat, si, dupa primele doua saptamani am observat diferenta. Parul meu era mai usor de descurcat si mai disciplinat. L-am folosit de atunci la fiecare spalare, ne-am inteles de minune, mai ales cand trebuia sa fiu gata rapid. Nu mai foloseam balsam obisnuit, aplicam bifazic pe parul uscat cu prosopul, iar parul meu se descurca super usor. O sa-l recumpar, cu siguranta .


Spuma de par Taft

Spuma de par Taft cu nivel de fixare 1 a fost o revelatie pentru mine, pentru ca de mult timp cautam un astfel de produs, iar in Romania nu il gaseam niciodata( apropo, daca vedeti pe undeva asa ceva, dati de stire! ). Am folosit-o exclusiv pentru a da volum parului, o aplicam pe radacini inainte de uscarea cu foehn-ul, iar rezultatul era super. Avand nivel de fixare 1, nu lasa parul "sarma", dar confera volum. Minunata, o s-o recumpar de cate ori o voi gasi in magazine.


Sampon reparator Udowalz Berlin

Este primul produs de la Udowalz pe care il incerc. Se gaseste in magazinele DM din Germania si costa undeva la 8eur / 250 ml. Inca de la prima utilizare m-a cucerit, lasa parul super moale, chiar daca nu folosesc balsam. Din ce am citit, nu contine silicon. Eu l-am avut in varianta travel, de 100 ml si mi-a ajuns pentru vreo 4-5 spalari.

Deodorant Impulse True Love

Ultimul produs despre care va vorbesc astazi este deodorantul Impulse True Love. Numai la vederea lui m-au napadit niste nostalgii!!! Mi-am amintit de vremurile cand "furam" deodorantul mamei, Impulse La Panthere.
Noua versiune Impulse este tare reusita, mirosul lui tinde spre cel al parfumurilor high-end, si persista destul de bine. L-am folosit in combinatie cui un deodorant cu bila inodor, deci nu ma pot pronunta asupra efectelor sale asupra transpiratiei. 


Inchei aici primul articol despre produsele testate in ultima vreme, daca aveti intrebari referitoare la produse, astept comentariile voastre.


XOXO,

Alina

3 comentarii:

Your comments make me happy !