miercuri, 11 noiembrie 2015

# beauty blogger # blogger

In loc de " bine v-am regasit " ..

Dragii mei,


Nu ma pricep prea bine la formulat scuze si alte cele, cert e ca in ultimele luni am lipsit de pe blog, de data asta, motivat. Cam ce-am facut in ultima vreme, de cand nu ne-am mai citit, pe scurt, in cateva fraze :

  • am ales sa traiesc si sa muncesc in Ibiza pentru o perioada, ca tot romanul in cautarea propasirii materiale si nu numai. Experienta Ibiza s-a incheiat acum, dar intentionez sa o repet anul urmator.
  • am testat o multime de cosmetice despre care voi scrie o avalansa de articole. Evident, unele m-au incantat, altele m-au dezamagit crunt.
  • am reusit sa slabesc vreo 15 kg in 3 luni, si nu , nu fac reclama la pastile, ceaiuri si alte tampenii, am sa va vorbesc intr-o postare detaliata despre ce si cum. Anyway, sunt tare mandra de mine !
  • mi-a fost tare dor de blogging si de comunitatea mea de pe Facebook, insa a trebuit sa dedic mai mult timp activitatilor offline

Incepand de astazi revin la ritmul meu obisnuit de a posta, in medie 3-4 articole pe saptamana. Daca va doriti sa scriu despre ceva anume, astept comentariile voastre. 

XOXO, 

Alina 

6 comentarii:

  1. Heeey bine ai revenit acasa!!! :)
    Astept sa citesc despre cum a fost in Ibiza...mi-as dori sa ajung pe acolo...in vacanta:D
    Si felicitari pentru realizari! Important este sa te simti bine in pielea ta...asta aduce un mare plus de incredere!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E locul ideal pentru o vacanta cu "de toate " ! Multumesc pentru cuvintele frumoase! te pup !!!

      Ștergere
  2. Welcome back! Aștept articole interesante (^_^)

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !