vineri, 9 ianuarie 2015

# essence # essence romania

Essence - How to make nude eyes - review & swatch

Hello, glam girls !


Unul dintre lucrurile bune pe care mi le-a adus blogging-ul au fost oamenii pe care i-am cunoscut, iar o parte dintre acestia mi-au devenit prieteni. Cand plecam din tara, avem grija sa cumparam si pentru celelalte din gasca cate o atentie, si evident, cumparam produse care nu se gasesc in Romania inca. Intr-una din excursiile ei internationale, Lucia de la allthatbeautythings.co mi-a adus paleta How to make nude eyes de la Essence. M-am bucurat tare mult cand am primit-o, pentru ca eu folosesc fardurile nude in machiajul meu de zi cu zi, si mai ales pentru ca era prima mea paleta Essence.


 Paleta contine 6 farduri sidefate care insumeaza 4.2g, si are o valabilitate de 12 luni de la deschidere. Alaturi de farduri gasim si o pensula-aplicator, utila daca nu aveti alte pensule pe acasa, cat si o oglinda suficient de mare. Cele 6 farduri sunt denumite astfel :
  1. eye light beige
  2. go for gold
  3. an eye on apricot
  4. all about nude
  5. nude night out
  6. team nude

 In paleta gasim si instructiuni, cateva tips & tricks pentru a obtine un machiaj cu nuantele din paleta, cum le puteti combina pentru un machiaj impecabil.

 Mai jos gasiti swatch-uri ale paletei, iar fotografiile au fost realizate atat in lumina naturala, cat si direct in lumina soarelui pentru a observa sclipiciul holografic al fardurilor( dati click pe poze pentru marire). Sunt destul de pigmentate,iar daca folositi o baza de pleoape, rezista intreaga zi fara sa se stranga in pliu.


Fardul meu preferat din paleta este " all about nude", o nuanta medie, pe care o combin cu celelalte pentru a ma machia zi de zi.
Per ansamblu, este o paleta buna, accesibila tuturor buzunarelor. Este usor de transportat in calatorii, pentru ca nu este voluminoasa.


xoxo,

Alina

9 comentarii:

  1. vai pisi ce bine arata, am si uitat cat e de frumoasa..lasa ca daca mai merg mai aduc si cu siguranta o sa imi iau si mie una :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine arata paleta asta, ma tenteaza!!!
    Mda, multe produse nu se gasesc la noi, din pacate...
    Sa te bucuri de ea la maxim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bine arata paleta asta, ma tenteaza!!!
    Mda, multe produse nu se gasesc la noi, din pacate...
    Sa te bucuri de ea la maxim!

    RăspundețiȘtergere
  4. Lucia you're the best! ♡
    Ce bine arata! Sa o folosesti cu drag si spor Alina ! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumoasa e paletuta<3. Sa o folosesti cu drag. Pupici :*
    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte dragute nuantele!
    Sa o folosesti cu drag!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place paleta. Ar trebui sa o caut si eu

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !