marți, 27 ianuarie 2015

# beauty barometer # beauty blogger

BeautySwap by Beautybarometer

Hello, glam girls !!

Ma chinui sa scriu postarea asta de vreo 2 saptamani, insa, din pacate, meseria mea nu-mi lasa prea mult timp liber inainte de 25 ale lunii. Asa e cand esti contabil ;)  Am atatea lucruri frumoase sa va povestesc, atatea vesti sa va dau, insa o sa vi le spun pe rand.

Astazi va povestesc despre BeautySwap, un eveniment original gazduit de  Ani de la Beautybarometer la jumatatea lunii ianuarie. O seara incantatoare alaturi de peste 40 de bloggerite, cat si de sponsori, o seara in care am schimbat cosmetice, dar am fost si rasfatate cu daruri de catre sponsori.

Seara a debutat cu prezentarea Adinei Halas, care ne-a vorbit despre faimoasele ei retete pentru creme home-made. Am testat una din cremele ei pentru picioare, cea cu scortisoara si am ramas profund impresionata, miroase delicios iar textura este perfecta. Daca as avea mai mult timp liber, mi-ar placea sa incerc retetele ei.

Seara a continuat cu tombolele Pick`n`Dazzle si Vectem, si cu mult asteptatul swap, care incepuse inca din primele minute ale serii,de fapt.


Dana ( DanaMakeup) ne-a impartasit cateva tips & tricks despre machiaj in timp ce o machia pe Irina (oglindaoglinjoara). Va marturisesc, ii admir munca, este atat de talentata ! Am profitat din plin de timpul petrecut cu ea si mi-am imbogatit cunostintele despre machiaj.



A fost o seara mai mult decat interesanta, am schimbat cosmetice cu colegele mele de breasla, am socializat si am fost rasfatate de gazda noastra si de sponsori. Multumim sponsorilor Cosmetic Plant, Farmec - Gerovital, Oriflame, Max Factor,  Pick N Dazzle, Vectem, Flormar si Magnifique Skin.


xoxo,

Alina 

3 comentarii:

Your comments make me happy !