luni, 10 noiembrie 2014

# beauty blogger # comunicat

Noutati : Gama hidratanta MULTIPERFORMANTA de la Ivatherm

Hello, glam girls !


Intr-o dimineata mohorata de luni, vin cu cateva noutati cosmetice sa va inseninez ziua .Unul dintre brandurile mele romanesti preferate, Ivatherm, lanseaza o noua gama de ingrijire a pielii : GAMA MULTIPERFORMANTA / MULTI-PERFORMANCE destinata pielii uscate. Dupa cum stiti deja, in portofoliul Ivatherm exista deja o crema Multiperformanta pentru fata inca din 2005, si de noua ani se mentine in topul vanzarilor. Succesul acestei creme pe piata a determinat specialistii de la Ivatherm sa creeze noi produse destinate ingrijirii pielii uscate care sa completeze aceasta gama : lapte demachiant, crema hidratanta pentru fata,crema hidratanta pentru corp si crema hidratanta pentru maini. Imagini si descrierea oficiala a produselor veti gasi in articolul de astazi, iar in curand am sa postez si recenzii ale produselor, si va marturisesc ca abia astept sa le testez, pentru ca iarna, pielea mea este foarte uscata ( exceptie facand tenul ).


"
Gama MULTIPERFORMANTA

Combinatia maxim eficienta pentru hidratarea pielii uscate



Fiind frecvent asociata cu pielea sensibila, pielea uscata are nevoie de ingrijire specifica in sezonul rece. Eficacitatea maxima a produselor dermato-cosmetice este data de gasirea unui echilibru de ingrediente care sa asigure si sa imbunatateasca functiile normale ale pielii. De aceea, Ivatherm a conceput gama MULTIPERFORMANTA cu o combinatie optima de ingrediente ocluzive si umectante, dar si cu inductori de hidratare. Gama MULTIPERFORMANTA indeplineste conditiile complete si necesare ale unui emolient eficient, cu actiune simultana prin cele 3 mecanisme posibile pentru maximizarea hidratarii pielii.
Complexul de ingrediente al acestei game asigura ingrijirea completa a pielii uscate si sensibile prin urmatoarele actiuni simultane:
o Previne evaporarea apei din piele (formeaza un strat lipidic care intareste stratul lipidic natural)
o Aduce aport de apa la nivelul pielii (penetreaza stratul cornos si creste continutul in apa al pielii)
o Induce hidratarea pielii (stimuleaza transportul apei la nivel celular)

Prin substantele ocluzive (hidroxiceramide si unt de Karité), substantele umectante (acid hialuronic) si inductorii de hidratare (Aquaphilline®), gama MULTIPERFORMANTA contine combinatia maxim eficienta pentru hidratarea si regenerarea pielii uscate.

Pielea uscata este lipsita de elasticitate si tonicitate, creeaza disconfort care se traduce adesea prin prurit (mancarimi) si are un aspect tern, fara stralucire. Este fragila, cu semne de imbatranire prematura (riduri fine) si este predispusa iritatiilor. Privita indeaproape, se pot observa descuamari mai ales pe pometi si aripile nasului- desprinderea neregulata a celulelor moarte si uscate din stratul superficial al pielii. Poate aparea la orice varsta si este determinata de subtierea sau fragmentarea filmului hidro-lipidic de la suprafata epidermului, reducerea cantitatii de apa din stratul cornos sau de aparitia unor dezechilibre in procesul de keratinizare.
Hidratarea este extrem de importanta mai ales in sezonul rece, cand filmul hidroplipidic nu mai ofera protectia necesara, iar pielea devine mai sensibila la actiunea factorilor agresori: incalzirea din incinte, baile fierbinti, frigul, umiditatea, vantul, stresul, radiatiile UV, diferiti compusi chimici, diete deficitare.



Schema de ingrijire completa multiperformanta a pielii sensibile si uscate:

Demachierea multi-performance :

Lapte demachiant pentru fata si ochi - Inlatura machiajul si impuritatile de pe suprafata pielii. Elimina toxinele si imbunatateste respiratia cutanata.

Pret recomandat- 54.41 Lei

Ingrijirea fetei multi-performance :

Crema hidratanta pentru fata- Este un veritabil program hidratant si nutritiv pentru pielea sensibila, uscata.

Pret recomandat- 79.18 lei
Ingrijirea corpului multi-performance :

Crema hidratanta pentru corp- Hidrateaza, hraneste si calmeaza durabil pielea sensibila. Limiteaza descuamarea accelerata a pielii.

Pret recomandat- 59.43 lei


Ingrijirea mainilor multi-performance :

Crema hidratanta pentru maini- Crema emolienta asigura hidratarea profunda, imediata si pe termen lung, redand supletea pielii uscate si agresate a mainilor.

Pret recomandat- 33.48 lei

Gama MULTIPERFROMANTA contine produse testate dermatologic impotriva iritatiilor, fara parabeni.
Din octombrie, gama completa este disponibila in farmaciile partenere si in magazinul online Ivatherm http://www.ivatherm-shop.ro/ "






xoxo,


Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Your comments make me happy !