luni, 10 noiembrie 2014

# beauty blogger # tag

Tag time : Would you rather ?

Hello, glam girls !

Lucia a fost tare draguta si m-a nominalizat la TAG. Stiu ca trebuia sa-l postez mai devreme, dar nah, nu`s chiar cea mai organizata persoana din lume :)) .  Sa incepem :

Ai prefera sa iti pierzi toate rimelurile, tusurile de ochi, gloss-urile de buze si rujurile sau toate paletele cu farduri de ochi?

Renunt  cu usurinta la gloss-uri si rujuri, la palete as renunta un pic mai greu, dar nu cred ca mi-as dori sa-mi pierd toate rimelurile si tusurile de ochi. Mai ales rimelurile !!!! Am o relatie stransa cu toate rimelurile pe care le folosesc de obicei, stiu cum arata pe gene, le folosesc in functie de ce efect imi doresc sa obtin si asa mai departe. Rimelul este produsul meu preferat de make-up, n-as renunta la el !

Ai prefera să iti tunzi parul foarte scurt sau sa nu îl poţi tunde din nou niciodata?

Grea intrebare !!! Nu m-am mai tuns scurt din clasa a IV-a , nu cred ca m-ar avantaja o astfel de tunsoare. Pe de alta parte, nici nu mi-ar placea sa nu-l mai tund niciodata, ( varfurile mai trebuie tunse, din cand in cand filat, un breton ceva :)) ) dar daca ar fi musai sa aleg o varianta, as alege sa nu-l mai tund niciodata.

Ai prefera să porti un blush corai sau un blush roz?  

 Nu ma avantajeaza blush-ul roz, prin urmare aleg corai. Un corai soft, o nuanta ca a piersicilor coapte cred ca ar arata frumos pe tenul meu. 

Dacă ai avea la dispozitie 1000 de euro, ai prefera să cumperi haine sau produse de make-up? 

Clar, haine ! De fapt, pantofi, muuuulti pantofi ! Si genti !! Produse de make-up am mai multe decat poate folosi un om obisnuit, plus ca am aruncat altele pentru ca expirasera si nu le folosisem nici 50%, asa ca n-ar fi o alegere importanta. Hainele nu expira, le poti combina cu altele si sa obtii look-uri noi , etc.

Ai prefera sa aplici ruj ca şi eyeliner sau eyeliner pe post de ruj? 

Mhhh, nu ma vad purtand un eyeliner rosu / roz , prin urmare as alege sa port eyeliner pe post de ruj, dar probabil numai in ziua de Halloween :)))))))))))

Ai prefera să cumperi produse doar de la MAC sau doar de la Sephora?

Sephora, clar ! Au o multime de branduri, am de unde alege in functie  de buget / preferinte .

Ai prefera să foloseşti doar un fard de ochi sau doar un ruj pentru tot restul vieţii tale?  

Prefer sa ma joc cu fardurile de ochi, sa experimentez noi combinatii, si-atunci as prefera sa raman cu un singur ruj toata viata, si-acela ar fi Sleek Matte Me Rioja Red. 

Ai prefera să porţi haine de iarna în timpul verii sau haine de vara în timpul iernii? 

Avand in vedere ca sunt cea mai friguroasa persoana din lume, as purta haine de iarna in timpul verii, desi sunt sigura ca as atrage atentia tuturor pe strada :))))))))))) 

Ai prefera să porţi unghii negre sau unghii în culori puternice pe tot parcursul anului? 

Nu port culorile pe unghii in functie de sezon, deci unghii in culori puternice tot anul. Rar imi fac unghiile negre, de obicei cand le scurtez dramatic.

Ai prefera să renunţi la produsul de buze preferat sau la produsul de ochi preferat?

Renunt la produsul de buze, nu pot sa traiesc fara rimel :D 

Ai prefera să poti purta parul doar prins într-o coada de cal sau într-un coc dezordonat?   

Desi il port in ambele variante destul de des, cred ca as alege cocul dezordonat, pentru ca l-as putea adapta la diferite tinute.

Ai prefera sa nu mai poti niciodata să iti colorezi unghiile sau să nu mai poti folosi niciodata un luciu de buze? 

Nu sunt mare fan luciu de buze, deci renunt fara prea mare greutate la el. Ar fi foarte trist pentru mine sa nu-mi mai pot colora unghiile niciodata.

Ai prefera sa iti  razi sprancenele şi sa nu ai deloc? Sau să le desenezi în fiecare zi? 

Mi se pare sinistra treaba asta cu rasul sprancenelor. Ele armonizeaza un chip,( bine, mai putin cele cu forme ciudate ) si pot schimba dramatic aspectul unei persoane. Nu ma vad vreodata fara sprancene, prin urmare aleg sa mi le desenez in fiecare zi, asa cum fac de obicei cand ma machiez, desi e impropriu spus ca le desenez, cand de fapt doar conturez forma pe care o au. Whatever, le desenez toata viata !!

Ai prefera să trăieşti fără machiaj sau fără lac de unghii?

Desi am afirmat ca viata mea fara lac de unghii ar fi mai trista, recunosc ca as renunta mai degraba la toate ojele decat sa traiesc fara machiaj. Pentru mine, machiajul e o activitate relaxanta, imi place sa ma machiez, sa exersez noi tehnici, sa incerc sa reproduc ce vad pe youtube.

Intr-un final am reusit sa termin si tag-ul acesta !!! Mai am cateva in draft care asteapta sa fie publicate. Dau tag-ul mai departe catre Maya Dumitrescu, Raluca Vintilescu , Alina Barbu , Glamupdoll si oricine mai doreste sa-l preia.

xoxo, 

Alina  

2 comentarii:

  1. Nici eu nu pot sa traiesc fara rimel!:D
    Desi in ultima perioada...mi se inrosesc ochii, se irita...ma ustura! Sa fie oare de la rimel? De la calculator? De la ambele?:D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Hahaha abia acum am vazut ca m-ai nominalizat.
    O sa incerc sa il postez si eu!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !