vineri, 7 noiembrie 2014

# beauty blogger # cadouri

Idei de cadouri - Seturile Elmiplant (1)

Hello, glam girls !

Maine sarbatorim Sf Mihail si Gavril , si ne apropiem cu pasi repezi de sarbatorile de iarna. Vom incepe sa colindam magazinele in cautarea cadourilor pentru cei dragi. Pentru a va usura alegerile, am sa incep o serie de postari despre seturile de cosmetice disponibile deja in magazine.
In prima postare am ales sa va vorbesc despre seturile Elmiplant, un brand atat de drag mie, cu produse minunate si ieftine ( stiti doar cat iubesc gelul de dus cu bambus, cc creamul si multe altele ).
Elmiplant ne propune 7 variante de cadouri, concepute pentru diferite tipuri de ten, cu produse de ingrijire pentru corp si/ sau produse de makeup.

Pachetul Skin Repair, ingrijire antirid 45+

CC Cream Skin Repair + Servetele demachiante Skin Repair


Pentru tenul matur iarna devine mai blanda cu putin ajutor din partea pachetului elmiplant Skin Repair. Cu multiple beneficii, CC Cream Skin Repair uniformizeaza nuanta tenului, netezeste aspectul pielii, hidrateaza si lupta impotriva semnelor imbatranirii. Extractul de caviar 100% natural stimuleaza metabolismul pielii, grabind astfel procesul de regenerare. Stratul lipidic protector al pielii este corectat si reparat datorita continutului de ceramide, pielea recapatandu-si elasticitatea si supletea. Servetelele demachiante Skin Repair cu extract de rodie 100% natural curata tenul dintr-o singura miscare si stimuleaza sinteza de colagen si elastina. Puternic antioxidant si hidratant, extractul de rodie restabileste nivelul optim de hidratare si pregateste tenul pentru pasul urmator din procesul de ingrijire a tenului.

Pret pachet 25,5 lei (Servetele demachiante CADOU)





Pachet Body Care pentru piele uscata

Lotiune de corp intensiv-hidratanta + Gel de dus hidratant


Pielea sufera in timpul sezonului rece, chiar daca este protejata de tinute groase. Lipsa hidratarii se face simtita, insa pachetul elmiplant Body Care vine in ajutor: gelul de dus hidratant contine unt de shea 100% organic ce mentine nivelul optim de hidratare, extractul de bambus 100% natural hraneste si protejeaza pielea, iar proteinele din orez stimuleaza sinteza de colagen. Spuma aromata catifeleaza si ingrijeste pielea in mod natural si delicat. Pentru o hidratare corecta si completa, pachetul contine si lotiunea de corp instensiv-hidratanta, imbogatita cu iaurt si bambus, ingrediente 100% naturale. Zonele uscate si deshidratate isi recapata instantaneu textura catifelata.

Pret 15,9 lei (-25% din pretul pachetului) ( Eu cred ca o sa-mi cumpar mai multe pachete ca acesta, stoc pentru tot anul :)))) )



Pachetul Skin Moisture, hidratare de baza 25+

CC Cream + Servetele demachiante

Elmiplant vine in ajutor cu un pachet perfect pentru calatorii si, in general, pentru rasfatul tenului normal si mixt. Acesta contine CC Cream Skin Moisture (nuanta „deschis”), imbogatita cu pigmenti minerali si ingrediente active naturale ce ofera tenului luminozitate, conferindu-i o nuanta uniforma si un aspect sanatos imediat dupa aplicare. Pelicula colorata si bogata in agenti benefici epidermei protejeaza tenul si ii mentin supletea si nivelul optim de hidratare. In plus, factorul de protectie solara 20 protejeaza impotriva actiunilor nocive ale razelor soarelui. Pachetul este completat de servetelele demachiante cu extract de gutuie 100% natural, ce actioneaza bland in timp ce curata eficient tenul de impuritati.

Pret 16,4 lei (Servetele demachiante CADOU) 



Pachet Body Care pentru piele foarte uscata

Lotiune de corp nutritiv-reparatoare + Crema reparatoare pentru maini


Cand te simti bine in pielea ta, e mult mai usor sa te simti confortabil alaturi de cei dragi. Pentru ca pielea foarte uscata are nevoie de hidratare intensa, in special in sezonul rece, pachetul Body Care de la elmiplant dezvaluie Lotiunea de corp nutritiv-reparatoare cu un continut ridicat de proteine si uleiuri ce redau elasticitatea pielii, care devine catifelata. Lotiunea este imbogatita cu lapte de bumbac si proteine din orez 100% naturale ce ofera extra hidratarea atat de necesara. Pentru atingeri perfecte, Crema reparatoare pentru maini este imbogatita cu miere – un ingredient nutritiv natural ce ajuta la intarirea protectiei naturale a pielii – si cu ulei de macadamia, 100% naturale, uleiul fiind bogat in acizi grasi ce protejeaza si repara structura pielii. Textura fina si gradul rapid de absorbtie a acesteia lasa pielea stralucind de sanatate.


Pret 15,5 lei (Crema reparatoare pentru maini -50%)



Pachetul Genovate, ingrijire antirid 35+

Crema antirid regeneranta de zi + Serum regenerant pentru ochi


Pachetul Genovate vine cu sarbatori pline de zambete si... fara riduri. Gama Genovate are la baza complexul +RESISTEM, un activ natural inovator care, combinat cu actiunea celulelor stem obtinute din plante, actioneaza in profunzimea epidermei. Crema antirid regeneranta de zi si serul regenerant pentru ochi au o textura fina si neuleioasa, absorbindu-se rapid si complet in piele, pentru a-i oferi chiar dupa primele aplicari un aspect luminos si tanar. Pielea isi recapata fermitatea, iar semnele oboselii si ridurile sunt vizibil reduse.

Pret 31,6 lei (Serum regenerant pentru ochi -70%)

Pachetul Skin Moisture, hidratare de baza 25+

Crema hidratanta de zi + Lapte demachiant hidratant


In timpul sezonului rece, pielea are nevoie de un program special de hidratare. Laptele demachiant hidratant Skin Moisture, cu extract de gutuie, curata delicat tenul si il hraneste, restabilind in acelasi timp supletea si catifelarea naturala ale acestuia. Extractul de gutuie 100% natural continut ajuta la mentinerea nivelului optim de hidratare a pielii, iar Hydro Nutrientul, un complex hidratant avansat ce combina puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendinte din cosmetologie, previne deshidratarea tenului, lasandu-l zambind de sanatate. In completarea actiunii demachiantului, pachetul elmiplant dezvaluie crema hidratanta de zi Skin Moisture ce are la baza aceleasi ingrediente active. Textura non-grasa a cremei lasa porii sa respire si ajuta la reducerea sebumului din zona T. Duoul reprezinta combinatia perfecta pentru ingrijirea zilnica a unui ten normal si mixt.

Pret 18,70 lei (Lapte demachiant -70%)

Pachetul Seametry, ingrijire antirid 45+

Crema antirid restructuranta de zi + Serum restructurant pentru ochi


Crema antirid restructuranta de zi si serumul restructurant pentru ochi au misiunea de a reduce ridurile nazale, ridurile de pe frunte, pe cele din jurul gurii si ochilor si a de a pune zambetul pe buze. Gama Seametry imbina energia resurselor marii cu tehnologia de ultima generatie in materie de cosmetologie, pentru a lupta impotriva timpului si a gravitatiei care afecteaza „triunghiul frumusetii” format din pometii ridicati si un contur ferm al fetei. MATRIGENICS 14.GTM, un concentrat activ bazat pe alge Wakame, are puterea de a reactiva 14 gene responsabile pentru sinteza È™i dezvoltarea celor 3 elemente structurale de baza ale pielii – colagen, elastina si acid hialuronic. Pielea este intens hidratata, isi recapata elasticitatea, aspectul tanar si sanatos.

Pret 26,9 lei (Serum restructurant pentru ochi CADOU)


 Care va tenteaza ?
Eu o sa-mi cumpar mai multe pachete cu gel de dus cu bambus, e preferatul meu , si pachetul cu CC cream, tocmai am facut-o cadou unei prietene si am nevoie de alta.

xoxo,

Alina

2 comentarii:

Your comments make me happy !