joi, 13 noiembrie 2014

# fdt rezistent # make-up studio

Fond de ten Make-up Studio No Transfer

Hello, glam girls !

Cand trebuie sa particip la un eveniment important, incep sa ma pregatesc cu mult timp inainte. Sa am rochia perfecta, coafura perfecta si mai ales, un machiaj impecabil, care sa reziste muuuulte ore. Cum poti sa obtii un astfel de machiaj? Evident, folosind produse de calitate. Pentru ochi aveam paletele Sleek, care-s dementiale si stiam ca ma pot baza pe ele, pentru buze aveam Sleek Matte Me, dar pentru ten nu aveam un fond de ten care sa sa reziste multe ore si pe care sa ma pot baza in momente de genul.
Am inceput sa ma documentez un pic si m-am oprit la Fdt Make-up Studio No Transfer, pe care l-am gasit intr-o varianta mini de 10 ml la produsecosmetice.ro

Ce spune producatorul :
  • Fond de ten lichid pe baza de silicon cu semi-acoperire si rezistenta la transfer
  • Dupa aplicare nu este necesara folosirea unei pudre
  • Aplicare: Se distribuie cu ajutorul unei pensule pentru fondul de ten sau cu un buretel din latex;  Pentru a obtine o nuanta cat mai asemanatoare cu cea a tenului, culorile se pot amesteca
  • Produs special conceput pentru machiajul profesional
  • Producator: MAKE-UP STUDIO PROFESSIONAL
  • Cantitate:10 ml /  35 ml
  • Valabilitate: 12 luni de la deschiderea produsului


Parerea mea :

Am ales sa testez varianta de 10ml a acestui fond de ten, pentru ca mai am alte 8-9 pe acasa, si nu stiam sigur daca mi se va potrivi nuanta. Am ales nuanta WA2 Sand, si am avut norocul sa mi se potriveasca de minune !!! Imi place paletuta cu care se scoate produsul din recipient, e tare practica !
Am folosit fondul de ten de mai multe ori, si la 30 de grade si la temperaturi mai scazute. M-am inteles mult mai bine cu el toamna, pentru ca tenul meu gras, la temperaturi mari o ia razna si nu-mi rezista nici un fond de ten. Nu este un fond de ten mat, de fapt nici nu promite sa matifieze; aplicat pe ten are un finish glowy, arata natural. Fara pudra aplicata deasupra rezista cam 3 ore, dupa aceasta perioada necesita aplicarea unei pudre translucide. Cred ca ar rezista mai bine pe un ten normal, pentru ca eu rar gasesc un fond de ten care sa reziste pe ten fara pudra deasupra. Am observat ca scoate in evidenta zonele uscate de pe ten , daca aveti pe fata ceva cicatrici de acnee, ar fi bine sa va exfoliati tenul inainte de a-l folosi, pentru a a arata impecabil.

Swatch :

 Asa arata pe ten , poza este facuta cam la o ora dupa aplicare si nu este setat cu pudra .




Per ansamblu, i-as acorda nota 9 / 10 .  Este un fond de ten foarte bun, imi place textura lui, imi place cum arata aplicat pe ten. Il puteti gasi  pe site-ul produsecosmetice.ro la pretul de 40 lei.

XOXO,

Alina


8 comentarii:

  1. Imi place cum se vede pe ten, dar nu are o acoperire extraordinara. Cred ca o sa il incerc si eu, la tenul meu normal nu ar trebui sa am probleme cu el. Bun de trecut la lista :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Colega mea il are...de 3 ori:)))
    A tot testat nuante si este foooarte multumita de el! Ea are tenul normal, cu tendinte de uscare pe ici pe colo! Se vede chiar bine pe tenul tau!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un fdt bun, insa tenul meu e problematic. Inca sunt in cautarea unui fdt care sa ma multumeasca 100 %. pup

      Ștergere

Your comments make me happy !