joi, 20 noiembrie 2014

# beauty blogger # clear

Idei de cadouri (2) - Seturi pentru ingrijirea parului: Dove, CLEAR & Dove Men + Care


 Hello, glam girls !


Se apropie cu pasi repezi sarbatorile de iarna, o sa incepem in curand goana dupa cadouri. Am inceput saptamana trecuta sa scriu despre seturile cadou pe care le gasim in magazine, iar astazi continui aceasta serie de postari. Am selectat pentru aceasta postare seturile cadou pentru ingrijirea parului, atat pentru femei cat si pentru barbati. 


DOVE HAIR COLOUR REPAIR COLLECTION
Samponul si balsamul Dove Color Repair, special create pentru parul vopsit, au la baza formula COLOUR REVITALISER™ ce mentine culoarea stralucitoare a parului vopsit  pana la 10 saptamani*.


DOVE HAIR INTENSE REPAIR COLLECTION
Samponul si balsamul Dove Intense Repair, special create pentru parul degradat, au la baza complexul KERATIN REPAIR ACTIVES care ajuta la refacerea proteinelor, reconstruind firul de par la nivel celular in doar 2 saptamani*.


DOVE HAIR NOURISHING OIL COLLECTION
Samponul si balsamul Dove Nourishing Oil Care, produse dedicate pentru parul uscat, au la baza complexul NUTRI-OILS cu ulei de argan, migdale si nuca de cocos. Hranesc parul uscat şi imblanzesc firele rebele cu pana la 100%.*

Pret recomandat: 32.18 RON


Pentru un scalp sanatos si un par curat, fara matreata, CLEAR a creat game dedicate pentru barbati, dar si pentru femei.

CLEAR MEN WINTER COLLECTION
CLEAR Men iti ofera ingrijirea de care ai nevoie. Creat 100% pentru barbati, CLEAR Men are la baza BIONUTRIUM 10, un complex unic de agenti antimatreata, pro-vitamine, minerale, uleiuri si ingrediente active care elimina complet matreata.¹
Samponul antimatreata Clear Men 24H Fresh are la baza BIONUTRIUM 10 si extracte de ceai verde si ginseng. CLEAR 24h Fresh este solutia ideala pentru o senzatie de prospetime ce dureaza intreaga zi² si un par curat, fara matreata.¹
Samponul antimatreata Clear Men Cool Sport Menthol are la baza BIONUTRIUM 10 si extract de menta, soluţia ideala pentru o senzaţie de confort ce dureaza 24H² si un par curat, fara matreata.¹

¹ Matreata vizibila, necesita utilizare regulata. ²Utilizare zilnica.

Setul CLEAR Men Winter Collection contine o caciula cadou.


CLEAR WOMEN WINTER COLLECTION
Samponul antimatreata CLEAR women iti ofera ingrijirea de care ai nevoie pentru un scalp sanatos si un par frumos. CLEAR Women are la baza NUTRIUM 10, un complex unic de agenti antimatreata, pro-vitamine, minerale, uleiuri si ingrediente active care elimina complet matreata¹, patrund in profunzime si ingrijesc pielea capului şi parul.
Samponul antimatreata Clear Scalp Oil Control, pentru par cu tendinta de ingrasare, are la baza NUTRIUM 10 si extract de lamaie ce indeparteaza excesul de sebum si lasa parul curat, fara matreata.¹
Samponul antimatreata Clear Anti-Hair Fall, pentru par fragil, are la baza NUTRIUM 10 ce fortifica² firul de par de la radacina pana la varfuri si lasa parul curat, fara matreata.¹

CLEAR. Zero matreata¹. Nimic de ascuns. 

¹matreata vizibila, necesita utilizare regulata. ²mai putine fire rupte, comparativ cu un sampon obisnuit

 Setul CLEAR Women Winter Collection contine o pereche de manusi cadou.

Pret recomandat: 29.43 RON

Ofera-i partenerului tau ingrijirea superioara a pielii, dar si a parului, cu setul-cadou  DOVE MEN CLEAN COMFORT (contine gel de dus, deodorant antiperspirant spray si sampon).
  
Gelul de dus Dove Men+Care Clean Comfort ofera ingrijire superioara pielii si o senzatie de prospetime de durata, gratie tehnologiei Micro Moisture™. Formula inovatoare din gelul de dus Dove Men+Care Clean Comfort actioneaza impotriva pielii uscate mai bine decat gelurile de dus obisnuite, prin formula cu agenti de ingrijire in combinatie cu agenti de curatare eficienti.

Deodorantul antiperspirant spray Dove Men+Care Clean Comfort asigura protectie antiperspiranta eficienta, iar formula cu ¼ agenti de hidratare protejeaza pielea subratului impotriva iritatiilor.
Samponul anti-matreata Dove Men+Care Clean Control ajuta la eliminarea matretii. Potrivit si pentru parul uscat, datorita formulei imbunatatite cu zinc si cafeina, care confera parului volum si il face pana la de trei ori mai puternic.
Formula cu zinc pyrithione amelioreaza sanatatea scalpului si ajuta la eliminarea matretii pentru ca parul si hainele sa arate intotdeauna impecabil.  

Dove Men+Care: Specialist in ingrijirea barbatului modern.

Setul Dove Men Clean Comfort include o geanta de cosmetice cadou.
Pret recomandat: 43.46 RON



Care va tenteaza ?


XOXO, 


Alina 

3 comentarii:

Your comments make me happy !