marți, 25 noiembrie 2014

# acosmetics # attirance

Ulei de dus Attirance cu miere si migdale

Hello, glam girls !

Sunt curioasa cate dintre voi au avut curiozitatea sa incerce un ulei pentru dus?
Si eu, pana de curand am fost fidela gelurilor si cremelor pentru dus, insa cand am primit propunerea de a testa un ulei pentru dus, n-am putut rezista, mai ales ca acesta este si un produs natural.


 Ce spune producatorul :

"Mierea și uleiul de migdale - două produse naturale incredibile, care asigură pielii hidratare si hranire deplina. In amestec cu apa de sub dus acest ulei face o spuma usoara si parfumata ce confera pielii o moliciune matasoasa. Pielea devine mai ferma, intinerita si stralucitoare.

Compozitie:
-extract de miere - contine toate elementele necesare pentru o piele frumoasa si sanatoasa, protejeaza impotriva pierderii de umiditate, reintinereste pielea de la interior, emoliaza si netezeste;
-uleiul de migdale - sursa de vitamina E, catifeleaza, hidrateaza și curata  pielea, reduce descuamarea pielii uscate, reface elasticitatea pielii;
-extract de migdale - sursa bogata de vitamine B2 și B3, care protejeaza  pielea."



                                                       

 Parerea mea :

In primul rand mi-a placut sistemul de deschidere nail-friendly. Ambalajul e facut dintr-un plastic dur, arata destul de profi, iar in interior gasim 250 ml de ulei super parfumat, care in contact cu apa se transforma intr-o spuma cremoasa. Este un adevarat rasfat pentru simturi, curata pielea si o lasa invaluita intr-o aroma orientala, de migdale scaldate in miere.
 De obicei sunt mai conservatoare, renunt greu la obiceiurile si produsele cu care sunt obisnuita, insa uleiul acesta m-a cucerit de la prima utilizare, si o buna perioada l-am folosit in mod exclusiv pentru baie. Este nevoie de o cantitate mica pentru o utilizare, este destul de spornic. Nu lasa pielea uscata, iar aroma sa invaluie pielea cateva ore dupa dus.






Pe mine m-a cucerit iremediabil, abia astept sa mai descopar noi arome din aceasta gama. Il puteti gasi pe acosmetics.ro  si costa 55 lei.

Voi ati folosit vreun ulei pentru dus?


XOXO,

Alina

3 comentarii:

  1. Am incercat de la o alta firma, Sabon, surprinzator fiind la prima incercare mi-a placut tare mult, cred ca si acesta nu e mai prejos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat un astfel de produs.
    Si nu ai sa ma crezi, dar nici nu stiam de existenta la asa ceva.
    Cred ca miroase bestial.
    Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am folosit si eu un ulei de dus la un moment dat.
    Il primisem de la o prietena din afara, dar nu mai stiu cum se numeste.
    Anyway, mi-a placut mult <3

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !