joi, 10 iulie 2014

# comunicat # cosmetice ieftine

Haine noi pentru STR8


Hello, glam girls !


Nu am scris pana acum despre produse destinate ingrijirii barbatilor, dar toate au un inceput. Nu stiu daca si voi procedati ca mine, insa eu , uneori, ii mai cumpar iubitului meu diverse, asa ca m-am gandit ca aceasta va fi o stire interesanta pentru voi . De curand, gelurile de dus si deodorantele STR au capatat hainute noi , si va invit sa le descoperiti pe rafturile magazinelor.
Barbatul STR8 este pregatit pentru orice provocare, oricand! Aspectul conteaza, iar ambalajele antiperspirantelor si gelurilor de dus din Linia Performance au fost regandite, pentru ca aspectul sa fie mai atragator, mai dinamic, mai provocator si mai fresh.

Noile ambalaje ale deodorantelor-spray STR8 au un aspect aerodinamic si prezinta un sistem de închidere-deschidere foarte usor de folosit.

Deodorantele Performance se adreseaza barbatilor care au nevoie de o dubla protectie. Deodorantele spray Cool and Dry fac fata experientelor intense si rezista pana la 48 de ore, avand o formula împotriva mirosurilor neplacute, a urmelor albe si continand mai mult din aroma preferata, în oricare dintre cele 5 variante propuse pentru deo-spray: Midnight Run, Xtra Power, Cool Escape, Breezy Drive si noua varianta Skin Protect.







Ambalajele gelurilor de dus devin si ele mai prietenoase. Capacul recipientului permite folosirea sub dus a produsului, cu o singura mana. Acestea se regasesc în variantele 250 sau 400 ml.



Gelurile de dus Performance Hair + Body sunt special concepute pentru barbatii tineri si activi. Acestea ofera o experienta fresh pentru corp si par. Gama include Aqua Breeze, Lime Peak, Oxygen Burst si Power Zone, fiecare corespunzand unui anumit tip de par. Produsele se regasesc în variantele 250 sau 400 ml.
Pret STR8 Cool+Dry spray antiperspirant 150ml 11,5 lei
Pret STR8 Hair+Body Shower Gel 250ml8,3 lei
Pret STR8 Hair+Body Shower Gel 400ml - 11 lei

XOXO, 

Alina 

2 comentarii:

Your comments make me happy !