sâmbătă, 12 iulie 2014

# gloss # lac de buze

Rimmel Apocalips - review

Hello, glam girls !

 Cand au aparut in strainatate, lacurile de buze Rimmel Apocalips au creat o adevarata isterie in randul bloggerilor si vloggerilor . Dupa vreo un an si jumatate, prin aprilie 2014 au aparut si in Romania , si asemenea , a fost o isterie generala cu produsele acestea, pe toate canalele de Youtube  sau Blogger se vorbea de aceste lacuri de buze Rimmel Apocalips .
Nu pot spune ca  nu mi l-am dorit de atunci, insa aveam atat de multe rujuri / lacuri de buze , incat am hotarat sa astept primele review-uri sa vad daca merita cumparat, nu de alta, dar de obicei eu sunt un obsesive compulsive shopper  si mi se intampla sa cumpar produse si sa le abandonez  in masuta de machiaj din diverse motive. De data asta, am analizat mai intai .
Cum toate review-urile au fost pozitive, si intre timp uitasem de Apocalips, abia saptamana  trecuta l-am vazut in oferta de la aoro.ro,  asa ca mi-am comandat si primul lac de buze Apocalips. Am ales nuanta “ Nude Eclipse “, pentru ca am considerat-o mai usor de purtat zi de zi , plus ca mai am destule rujuri in nuante puternice si aveam nevoie de ceva mai “calm”, un lac de buje pe care sa-l pot purta la birou fara sa ies in evidenta.

 Rimmel Apocalips este produs in 14 nuante :Celestial, Nova, , Solstice, Out Of This World,  Big Bang, Aurora, Luna, Stellar, Nude Eclipse, , Stargazer and Apocaliptic, Light Year,Galaxy, Comet. si din cate am vazut, ultimele trei nuante nu sunt disponibile la noi. Nu vine ambalat intr-o cutie, cum poate  v-ati fi asteptat, dar este sigilat, bineinteles, si aasa va puteti asigura ca nimeni nu a deschis produsul inaintea voastra.  Ambalajul este facut dintr-un plastic dur, iar  partea superioara  seamana cu un meteorit  , in tema cumva cu denumirea produsului. In partea inferioara este transparent si puteti vedea nuanta lacului, si asa nu pierdeti mult timp pe la rafturi cautand denumiri . Este suficient de mare pentru a-l gasi prin geanta ( cel putin in geanta mea mereu e haos :D ), si destul de confortabil pentru a se potrivi cu usurinta  in mana cand il aplicam. Aplicatorul  este cel clasic al unui gloss, insa are in centrul sau un rezervor care retine cantitatea de produs suficienta pentru o aplicare, astfel incat nu este nevoie sa-l scufundati  de prea multe ori in recipient , si evitati astfel sa introduceti prea mult aer  si sa deteriorati  lacul de buze, uscandu-l prematur. Are 5.5 grame, suficient pentru cateva luni, iar perioada de valabilitate este de 24 de luni de la deschiderea produsului, deci iarasi primeste un mare plus, nu va expira  cu siguranta inainte de a-l termina .
 Pe ambalajul lacului  nu am gasit listate ingredientele, si stiu ca pentru multe dintre voi acest lucru conteaza, asa ca le-am cautat si vi le comunic : Ricinus Communis ( , Castor) Seed Oil, Triisostearyl citrate, Synthetic fluorphlogopite, Ozokerite, Kaolin, Stearalkonium hectorite, Calcium aluminum borosilicate, Propylene carbonate, Phenoxyethanol, Silica, Parfum, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Methylparaben, Propylparaben, Tocopherol, Ethylparaben, Retinyl Palmitate, Tin oxide, Mica, Titanium Dioxide, CI77891, CI 15850, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), CI 19140, CI 45410, CI 17200, CI 42090, Carmine.

Analizand putin ingredientele,vad si cativa parabeni , insa eu una nu tin cont de ei, pentru ca , dupa ce m-am documentat un pic, am aflat ca si produsele care nu contin parabeni , contin alte grozavii cu potential nociv, asa ca am renuntat sa-mi fac o prioritate din a analiza fiecare ingredient  in parte .Am observat si ca ofera protectie solara buzelor, iar acest lucru imi place  si este un mare plus pentru produs, pentru ca este important sa ne protejam de efectele radiatiilor UV si cand suntem chic :D . Primeste inca un plus pentru faptul ca nu este lipicios, pentru ca mie nu-mi plac lacurile lipicioase. Nu miroase a ceva anume, desi observ ca in lista de ingrediente este prezent si parfumul, are un miros discret , seamana cumva cu mirosul cireselor parguite sau pepene verde, nu-mi pot da seama.
Este combinatia ideala intre un ruj si un gloss pentru buze, pentru ca are pigmentarea unui ruj si pastreaza catifelarea unui gloss. Este hidratant si nu usuca buzele, dar si destul de rezistent, ramane pe buze cateva ore. Din pacate, nu este rezistent la transfer, iar in cazul in care mancati sau beti ceva, va trebui sa-l reaplicati .
Nu stiu daca doar Nude Eclipse este asa pentru ca este mat, dar daca aveti buzele uscate sau nu le-ati exfoliat de ceva timp, se aduna in micile fisuri si tinde sa arate neuniform, asa ca va recomand sa va exfoliati buzele inainte de a-l aplica, pentru a evita eventualele dezastre cand va machiati . Pentru a obtine o culoare mai naturala, il puteti tapota un pic cu degetul sau cu un servetel uscat , eliminand astfel eventualele surplusuri de produs.

Nude Eclipse nu este extrem de pigmentat, nu ofera buzelor o culoare opaca, pentru acest lucru este nevoie de o a doua aplicare dupa ce s-a uscat initial. Arata insa destul de ok  intr-o singura aplicare, eu una n-am simtit nevoia de a-l purta opac, tocmai pentru ca il port zi de zi alaturi de un machiaj lejer .
Per ansamblu,  mie mi-a placut si mi-a deschis apetitul pentru mai multe culori, cat si pentru alte rujuri Rimmel ; deja in wishlistul meu se afla  “ Luna “ , “ Stargrazer “ , “ Big Bang “  si “ Phenomenon”  pe care le voi achizitiona cu proxima ocazie,  mai  ales ca pretul este destul de prietenos, 21 lei. Sunt primele produse Rimmel pentru buze pe care le-am incercat, am mai folosit in trecut cateva mascara de la ei , si la fel, sunt produse bune si accesibile.
Ramane unul dintre lacurile de buze preferate si si-a castigat un loc in portfardul meu,  il gasesc potrivit pentru orice gen de machiaj, mai ales cand alegeti sa va conturati mai puternic  ochii, este indicat sa va colorati buzele intr-o nuanta mai discreta, pentru a nu arata ca un clown.





 XOXO, 

Alina 

17 comentarii:

  1. Si eu mi-l doream pe Nude Eclipse insa nu il mai gasisem deloc:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa imi i.au si eu. Urgeeenntt :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi plac foarte mult rujurile Rimmel Apocalips; le im in 5 nuante si imi plac toate :D
    Am mai incercat de la Rimmel si rujurile din gama Kate Moss, cele in ambalaj negru, si imi plac foarte mult si acelea; sunt pigmentate si rezista mult pe buze :)

    RăspundețiȘtergere
  4. hmm suna interesant .chiar m-ai facut curioasa ,cred ca mi-l comand si eu

    RăspundețiȘtergere
  5. De ceva timp ma tenteaza.. insa chiar nu stiam ce sa fac!
    Cu siguranta voi achizitiona nuanta ta deoarece e singura care chiar imi face cu ochiul!
    Te pup si te astept si pe blogul meu: http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. tare as testa si eu a3a nuanta din poza, arata foarte bine lacurile astea de buze, insa eu prefer culorile mai puternice

    RăspundețiȘtergere
  7. Pare frumoasa nuanta si delicata, mi-as fi dorit sa vad un swatch, daca nu poze cu buzele :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Si mie imi place nuanta 3 si 4 , cu 3 imi sta cel mai bine , ma tenteaza ......

    RăspundețiȘtergere
  9. trebuie sa imi cumpar si eu, sunt prea faine nuantele..

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu am incercat niciun gloss din gama asta pana acum. Am atatea ca am zis ca nu mai cumpar nimic :)). Dar arata bine si imi cam face cu ochiul :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Am vazut unul pe portocaliu/coria care arata fabulos, eu cu nude-urile nu ne prea potrivim.

    RăspundețiȘtergere
  12. M-am uitat si eu pe nuantele disponibile pe Aoro si recunosc ca tot Nude Eclipse ma tenteaza :)

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !