miercuri, 2 decembrie 2020

Hyalu B5 - serum hidratant La Roche-Posay

Cand esti pasionata de frumusete, curiozitatea este numele tau mijlociu. Sa descoperi produse noi, sa le testezi, sa vezi daca se potrivesc tenului tau, e o adevarata aventura.  Iar cand afli ca un produs relativ recent lansat va ajunge pe noptiera ta, asta nu poate fi decat inceputul povestii. 

Am primit spre testare de la BuzzStore serumul Hyalu B5 de la La Roche Posay, produs pe care l-am testat aproximativ doua saptamani. Mi-ar fi placut sa il pot testa mai mult inainte de a scrie despre el, insa am avut suficient timp cat sa imi pot face o parere, iar daca va fi cazul, voi reveni cu update la acest articol.



Ce promite :

1. Remplerea ridurilor - serumul contine acid hialuronic  cu molecule cu densitate mare cat si mica, ce patrund in profunzimea pielii stimuland regenerarea celulara.

2.  Reparare - de asemenea, contine vitamina B5 ( sustine refacerea naturala a barierei pielii) si MADECASSOSIDE , o molecula cunoscuta pentru efectele sale de calmare si regenerare.

3. Calmare - apa termala La Roche Posay ajuta la mentinerea echilibrului microbiomului

4. Sa activeze regenerarea tenului

5. Sa imbunatateasca elasticitatea pielii, redandu-i densitatea

6. Sa asigure o hidratare optima tenului

7. Sa fie prietenos cu tenul sensibil


Cum l-am aplicat?

Am citit eu undeva ca intotdeauna, cand aplici acid hyaluronic e bine sa il aplici peste un strat generos de apa termala, asa ca am aplicat inainte apa termala, apoi serumul si le-am masat pana la absorbtia in piele.


Cum mi s-a parut?


Mi-a placut textura gel a produsului, e usor de aplicat si de masat, intra repede in piele. Mi-a oferit hidratarea de care avea nevoie tenul meu, mai ales in perioada de iarna. Nu am avut nici un fel de reactie alergica la el, nu mi-au aparut cosuri si nici nu mi-a blocat porii. Dimineata aplicam peste gel o crema matifianta, pentru ca lasa pielii un efect glowy.

Pretul de aproximativ 140 lei pentru 30 de ml mi se pare totusi un pic cam mult pentru un produs dermatocosmetic, asa ca nu stiu daca il voi recumpara.


Voi l-ati incercat?


xoxo, 


Alina 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Your comments make me happy !