sâmbătă, 22 martie 2014

# Bamboo Ballroom # BeautyPublishing

Va invit la Creative Art Show !



Hello, glam girls!


Impreuna cu echipa BeautyPublishing  (publisher ale revistelor de specialitate Make Up Magazine, Hair Style Magazine si Nails Aesthetics.) avem placerea sa vă invităm la un show haute-couture care celebrează industria de beauty și artiștii ei.
Zece echipe formate din specialiști în hair-styling, make-up și nail-art își vor dovedi creativitatea într-un spectacol al formelor, culorilor și texturilor, sub coordonarea deja consacraților:
Iuliana Sandu – make-up artist, trainer
Sergiu Băcioi – hair stilist, trainer
Aneta Jechiu – technician nail-art, trainer
Evenimentul va avea loc la Bamboo Ballroom (Bucuresti ), in data de 17 aprilie 2014.
De la avangardism la pop-culture, de la futurism până la punk-rock, vă prezentăm noile talente ale industriei de beauty și sursele lor de inspirație.
Petrecerea va culmina cu un show live cu Delia și multe alte surprize pe care vă invităm să le descoperim împreună pe 17 aprilie.
* Intrarea costa  100 lei. Cardul de acces include și un abonament pe 1 an la oricare din publicațiile BeautyPublishing.
Veți primi prin curierat rapid un colet cu plata ramburs la livrare, ce va include revista aleasă și Cardul de Acces la evenimentul din 17 aprilie, urmând ca toate restul edițiilor să le primiți prin curierat rapid, fără alte costuri suplimentare.

Daca sunteti pasionate de beauty, eu zic sa nu ratati acest eveniment. Pe mine ma veti gasi acolo, nu pot rata un astfel de show  ;)

XOXO, 
Alina 

4 comentarii:

Your comments make me happy !