marți, 25 martie 2014

# beauty blogger # eveniment

L`oreal 10th anniversary


Hello, glam girls!


 Va spuneam pe facebook , pe la inceputul lui martie, ca am participat la evenimentul aniversar L`oreal Professionnel, in calitate de invitata a Antoniei de la Macnetize( am fost super norocoasa si-am castigat o invitatie la concursul ei de pe blog ) . Daca n-o stiti ( ceea ce nu prea cred :D ) fuguta pe blogul ei , este mega-interesant, mereu gasesc lucruri noi la ea.

 Evenimentul a inceput la ora 19.00 si a avut loc in Fratelli . A inceput cu un speech al reprezentantului companiei si a continuat cu un show Bertram K (ambasadorul international al brandului ), care a creeat 3 look-uri diferite , si a fost continuat de ambasadorii L`oreal Romania (Sorin Stratulat, George Soare, Florin Noje, Cristina Mailat, Camelia Tugearu si Betai Sandor ) care au recreat coafurile Celeb Looks.


Am fost fascinata de show, de coafuri, de maiestria ambasadorilor de brand. Imi pare rau ca nu pot sa pun toate pozele aici dar va invit sa le vedeti in pe Facebook, in albumul  L`oreal Professionnel.

 Petrecerea a fost grandioasa ( 1300 invitati !!! ). M-am bucurat sa cunosc persoane noi  si sa socializez cu acestea . In fotografie o veti recunoaste pe Adina de la From Meg with love.



In cadrul evenimentului a fost lansata gama  Tecni Art , o gama pe care o veti gasi in saloanele partenere.

Va postez si filmuletul aniversar :


xoxo, 

Alina 


5 comentarii:

Your comments make me happy !