marți, 24 decembrie 2013

# cosmetice sleek # make up

Storm - The iDivine Sleek Palette


Hello, glam girls!

La ora asta deja ati terminat cu cozonacii si pregatirile pentru Craciun, si va invit sa cititi despre o paleta care trebuie sa existe in dulapiorul fiecarei pasionate de beauty si make-up.
 Paleta Sleek Storm este prima din "familia" Sleek pe care o testez si vreau sa va spun ca am fost fascinata de ea si m-a facut sa-mi doresc sa intru si in posesia "surorilor" ei. 
  


Dupa cum vedeti in imaginea de mai jos, cele 12 culori sunt ambalate intr-o carcasa neagra dintr-un plastic rezistent, cu un finish mat. Este foarte eleganta si are un aspect profi.


In interior gasim culori metalice, sidefate , cat si culori mate. Cu acestea putem crea machiaje de zi, cat si de seara,smokey eyes, iar lista poate continua. De asemenea, culorile 3 si 11 pot fi folosite cu succes ca si fard de sprancene. Am ramas placut impresionata de calitatea fardurilor, sunt super-pigmentate, nu sunt deloc prafoase ( nu mi s-au imprastiat pe toata fata cand m-am machiat) si rezista bine pe pleoape, nu se strang deloc.
Pentru cei care sunt curiosi, va las si o lista a ingredientelor, preluata de pe www.makeup-shop.ro  :
 mica (CI 77019), talc, magnesium stearate, paraffinum liquidum ethylhexyl palmitate, dimethicone, propylparaben, methylparaben. May contain: titanium dioxide (CI 77891), yellow iron oxide (CI 77492), red iron oxide (CI 77491), manganese violet (CI 77742), hydrated chromium green (CI 77289), black iron oxide (CI 77499).

In interior mai gasim un aplicator de tip buretel, cu care putem aplica produsul pe pleoape, si o oglinda destul de mare pe care o putem folosi in calatorii.




SWATCHES :



Si pentru ca tot suntem in luna cadourilor, imi permit sa va recomand aceasta paleta drept cadoul ideal pentru orice pasionata de beauty & make-up, pentru ca este o paleta de calitate cu care se pot crea look-uri diversificate si pentru ca are un pret prietenos. Daca v-am starnit curiozitatea, o puteti gasi pe Makeup Shop . 

Ce spuneti, v-am facut curioase ?

xoxo, 

Alina


9 comentarii:

Your comments make me happy !