miercuri, 24 aprilie 2013

# avon # haul

Cele mai recente cumparaturi (haul)



Inauguram rubrica "haul " si vorbim astazi despre  cateva produse pe care am inceput sa le folosesc  de curand.

Rujul "Pure Colour" de la Oriflame in nuanta Vintage Nude. In realitate e un pic mai maroniu, dar se vede foarte frumos pe buze. Aveam nevoie de un ruj nude.

Am primit-o anul trecut, si o folosesc de vreo luna aproximativ. Imi place textura si e o buna baza de machiaj.



Ahhhh, cat mi l-am dorit !!! Tratamentul pentru par  de la Avon cu ulei de argan, super-laudat in toata blogosfera, este acum si in posesia mea. L-am folosit o singura data, si imi place efectul sau asupra parului. Sa nu mai spun ca miroase divin ;)

 Rimelul Fabulous Lash de la Miss Sporty l-am primit cadou la o revista. Il folosesc de vreo doua saptamani si mi se pare chiar ok . Sper sa-mi fac curaj sa postez in curand si machiaje ca sa vi-l arat si pe gene :D

Fondul de ten Ever Lasting eram foarte curioasa sa-l testez, si mi l-am achizitionat in nuanta Natural Beige. Dupa cateva utilizari, pot spune ca-mi place, la pretul lui (aprox. 25 lei ) este destul de bun.

In poze mai apare si o cutiuta cu minuni de la oriflame, e prima pe care o cumpar, si este in varianta cu cocos. Nu mi se pare ca ar mirosi a cocos, ci mai degraba a vanilie, dar imi place ca este foarte hidratanta.


Acestea au fost ultimele cumparaturi.



xoxo,
Anna

4 comentarii:

  1. fondul de ten e de la Oriflame? Suna tentant :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e Ever Lasting de la oriflame. E in teste la mine, la prima impresie imi place.

      Ștergere
  2. Eu mai am un pic si termin fondul de ten Everlasting. Cred ca il folosesc de vreo 3 luni(cam atat m-a tinut si il folosesc zilnic) si imi place tare mult, iar pretul chiar este infim avand in vedere calitatea. Nu incarca tenul si are un aspect placut, insa nu are o acoperire prea mare, sa zicemm mica spre medie. Si eu am aceeasi nuanta.

    Sa-l folosesti cu placere!

    ElenaC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Elena! Si mie imi place, si vad ca tenul meu se intelege bine cu el. Mi-ar fi placut sa aiba o acoperire mai mare, dar, vine vara si nu ne mai incarcam tenul ;)

      Ștergere

Your comments make me happy !