sâmbătă, 20 aprilie 2013

# concurs # fond de ten

Concurs: Castiga un fond de ten Toleriane Teint- incheiat

Cu articolul de zilele trecute  am castigat pe blogul Beauty by Jules (pe care o urmaresc de mult, dinainte de a deveni bloggerita eu)sansa de organiza acest concurs pentru voi, cititoarele mele. Ii multumesc Iulianei  pentru tot ce face pentru noi, cele pasionate de beauty si pentru sansa oferita !
 Aveti ocazia, astfel, sa castigati si sa testati produsele inovatoare lansate de curand de La Roche Posay.
Sa va povestesc despre ce-i vorba !

Noua generatie de fonduri de ten Toleriane Teint de la La Roche Posay vine in intampinarea nevoii consumatoarelor de dermatocosmetice de a folosi produse cu acoperire medie pentru un machiaj cu aspect natural.
Asadar, lanseaza pe piata doua produse inovatoare ce controleaza reactiile pielii sensibile pentru a oferi confort si machiaj durabil pe durata intregii zile:


Toleriane Teint spuma cu efect matifiant ,ce contine  perlita , ingredient cu o putere de absobtie de 5 ori mai mare decat a talcului, care matifiaza tenul pe durata intregii zile.












Toleriane Teint crema cu efect hidratant, ce contine acid hialuronic, ingredient care retine apa in piele si ofera o senzatie de confort de lunga durata . Infuzia de apa calmeaza pana si cel mai uscat ten.






Ambele produse folosesc tehnologia revolutionara  ELASTOGEL ,ce ofera flexibilitate si ultra-rezistenta texturii lor,  au SPF 20 si sunt disponibile in 4 nuante : ivory, light beige, sand si golden beige.  Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul www.laroche-posay.ro. De asemenea, gasiti noile fonduri de ten in aceste farmacii

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga un mini-fond de ten Toleriane Teint:
  1. sa completati corect si in intregime  formularul de aici
  2. si sa-mi lasati un comentariu in care sa-mi spuneti de ce va doriti sa testati acest fond de ten, in ce textura si ce nuanta
Concursul se desfasoara in perioada 20 aprilie- 28 aprilie 2013(23.59), urmand ca pe 30 aprilie sa anunt castigatoarele. Am sa va rog sa nu va inscrieti pe mai multe bloguri, deoarece veti fi descalificate de pe toate.
Cele mai argumentate  3 comentarii vor fi premiate.

xoxo, 

Anna








7 comentarii:

  1. Buna! M-am inscris, e un super concurs. Pfff...cum sa nu vrei sa castigi? Din ceea ce ai scris m-am indragostit pe loc de Toleriane Teint spuma cu efect matifiant.Cred ca nuanta light beige mi s-ar potrivi mai bine. Pare sa fie exact ceea ce-i trebuie tenului meu predispus la acnee. De mult sunt in cautarea unui fond de ten dermatocosmetic, am mai incercat unul de la alt brand, dar din pacate nu l-am avut in nuanta mea asa ca nu mi-am putut face o parere. Am mare incredere in La Roche Posay si sunt sigura ca nu m-ar dezamgi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey! O idee foarte buna concursul acesta..Chiar ma gandesc de ceva vreme sa imi schimb produsele cosmetice ,incepand cu fondul de ten ..M-am saturat sa ma mint singura ca fondul de ten pe care il folosesc mi se potriveste ,cand de fapt imi strange tenul mai tot timpul,simt ca am nevoie de mai multa protectie si relaxare pentru tenul meu ,si Toleriane Teint spuma cu efect matifiant pare a fi exact ce mi s-ar potrivi,tinand cont ca am o piele destul de sensibila si mai mereu problematica..(sunt la varsta la care acneaa imi strica mai mereu buna dispozitie..) Cred ca cel mai bine mi se potriveste nuanta ivory,am un ten destul de deschis.Sper sa am ocazia sa incerc La Roche Posay ,si sper sa imi devina obisnuinta .Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Tenul meu se prezinta ca unul sensibil si capricios, cu zona T adesea problematica si lucioasa (da, si eu “lucesc” vara!), nevoie de hidratare si chiar zone care “strang” in rest. Din acest motiv, ma vad nevoita sa apelez simultan la creme cu actiuni diferite. E de la sine inteles ca aplicarea lor nu este tocmai comoda, datorita costurilor materiale, a celor de timp si nu numai . Daca, de exemplu, trebuie sa plec intr-o calatorie, ma vad nevoita sa imi incarc bagajul cu cel putin trei creme pentru fata, in locul uneia singure. Asta fara a pune la socoteala apa termala, servetelele matifiante, cleanserul si altele.

    Mi-as dori sa testez Toleriane in varianta spuma, nuanta 03-Sand, pentru ca, in perspectiva parerilor laudative la adresa lui citite pana in prezent, sper ca va contribui pozitiv la rezolvarea problemelor tenului meu. Majoritatea fondurilor de ten pe care le-am utilizat au defectul de a se strange in pliurile pielii la putin timp dupa aplicare, subliniind, parca, orice imperfectiune, contrar efectelor scontate. Ori eu imi doresc un finish pudrat, un aspect satinat, proaspat si sanatos al tenului. Toate incununate de matifierea de durata, pe care promite sa o ofere perlita, ingredientul de baza al fondului de ten Toleriane La Roche-Posay, dupa care tanjesc. Formula sa non-comedogenica si faptul ca ofera protectie impotriva razelor soarelui (SPF 20) nu pot decat sa ma incante, alaturi de textura de spuma aerata, pe care nu am mai avut ocazia sa o incerc anterior. Ar fi aliatul meu de nadejde in sezonul estival, in lupta impotriva luciului atat de inestetic si a imperfectiunilor.

    Iti doresc o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna! e o idee buna concursul asta. Eu incerc de ceva timp diverse fonduri de ten, dar inca nu am gasit ceva care sa mi se potriveasca perfect. Am tenul mixt si in ultima perioada ma confrunt cu acnee :(( tare neplacut la 26 de ani, mai ales cand nu ai avut asa ceva in adolescenta. De asta imi pun toate sperantele in fondul de ten Toleriane Teint spuma. Cred ca ar fi perfect pentru tenul meu in nuanta light beige, M-ar ajuta sa imi incep ziua plina de incredere, fara "urme" inestetice de acnee. Se apropie vara, iar faptul ca are SPF 20 e un beneficiu in plus, pe langa ingredientul genial ,perlita. Iti doresc o zi frumoasa! pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună,
    Am tenul mixt și tot timpul mă confrunt cu problema fondului de ten care se strânge în cutele pielii și care oferă un luciu inestetic feței. As fi foarte încântă să încerc fondul de ten Toleriane Teint spuma nuanta Sand, deoarece mi.as dori să nu mai am grija luciului sau a dungilor de la cutele pielii. Vine vremea frumoasa, a ziselor caniculare și mi.as dori un fond de ten care sa aibă grijă de mine și de tenul meu. Mulți pupici și o zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru vremea buna mult asteptata, pentru lejeritatea zilelor insorite, pentru a ma privi dupa excursii citadine prin soare fara luciul ce-mi face tenul palid sa para ca de ceara, Toleraine Teint pare solutia perfecta. Acest produs este un must pentru ca, odata cu veselia de primavara, alergiilele mele isi fac de cap. De aceea, nu pot folosi alte alternative in afara dermato-cosmeticelor in aceasta perioada, asa cum mai diversific in sezonul rece. Din experienta mea cu cateva dintre fondurile blande cu tenul, acestea sunt usoare, nu provoaca eruptii, nu au parfum si nu lasa senzatia de strangere a fetei, dar mi-a ramas dorinta ca acestea sa acopere mai bine, sa absoarba luciul si sa nu-si modifice proprietatile dupa 8 ore de purtare. Citind review-ul extrem de reusit pe care l-am sorbit flamanda de nou, Toleraine Teint este nemaipomenit. A avea ocazia de a-l incerca este un vis implinit de 2 ori: intai pentru ca am gasit cea mai buna varianta de fond dermato cu toate proprietatile unui produs cosmetic care promite acoperire eficienta, creat special pentru cele care se irita, au pielea rosie si le lacrimeaza ochii din cauza parfumului si a compusilor alergeni pe care majoritatea fondurilor le au. A doua bucurie ar veni de la iepurasul de Paste care va sti sa fie creativ de aceasta data. Urecheatii mei de acasa nu-mi inteleg pasiunea si dorinta pentru beauty si nu fac diferenta intre un produs de calitate pe care il folosesc cu parcimonie si altul comun, in recipiente mai mari, care se gaseste oriunde. Mi-as dori sa incerc Toleraine Teint pe nuanta Beige in varianta spuma, potrivita tenului gras.

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !