miercuri, 5 iunie 2019

# #buzzoriflame #buzzlovenature #lovenature # apa micelara

Love Nature by Oriflame


Intr-o lume tot mai poluata devine din ce in ce mai important sa acordam o atentie sporita protejarii mediului inconjurator, inclusiv folosind produse cosmetice cu formule biodegradabile si cu ambalaje cat mai prietenoase cu mediul. 
In acest scop, Oriflame a lansat gama Love Nature, cu ingrediente recunoscute pentru proprietatile benefice pentru ten si corp, sigure pentru mediu, care nu polueaza si nu au un impact negativ asupra ecosistemelor naturale. O parte din aceste produse am avut ocazia sa le testez in campania Buzzstore & Oriflame. 


Am primit spre testare trei produse pentru ten Love Nature by Oriflame pe care le-am folosit vreme de o luna si despre care a venit momentul sa va povestesc. Au venit intr-un colet extrem de dragut in care am primit si o mini-aloe pe care am instalat-o pe biroul meu, cu ocazia asta facandu-mi si coltul meu natural la munca. 
In colet am primit urmatoarele produse :

Apa micelara calmanta cu ovaz si goji organic Love Nature 

              
"Apă micelara fara clatire, cu extracte din ovaz organic şi fructe goji. Indepărteaza machiajul şi impuritătile intr-un singur pas, fara  sa usuce pielea. Actioneaza delicat pentru a purifica, improspata si mentine hidratarea, totodata tonifiind şi calmand pielea, pentru o senzatie imediata de confort. Proaspata şi lejera, confera o senzatie de hranire. Formula testata dermatologic, fara alcool şi parabeni. Pentru piele uscata." 

Chiar daca este mentionata a fi recomandata pentru tenul uscat, am folosit-o fara impedimente pentru a-mi demachia tenul mixt. Demachiaza eficient, nu este nevoie sa insist pe nici o zona si nu lasa senzatia de piele lipicioasa. Are un miros usor floral.

Masca exfoliant 2-in-1 cu ulei esential din arbore de ceai si extract din lamaie verde

"Masca & exfoliant 2-în-1 cu ulei esential din arbore de ceai si extract din lamaie verde. Curata in profunzime, exfoliaza si reduce aspectul porilor. Lasa pielea neteda, matifiata şi luminoasa. Contine acid salicilic pentru echilibrarea pielii predispuse la coauri. Formula testata dermatologic, fara parabeni şi silicon, biodegradabila, cu aroma floral-citrică. Pentru ten gras. A se utiliza de două ori pe săptămana."

Desi n-am mai folosit de ceva vreme exfolianti mecanici, mi-am facut curaj si am testat masca aceasta exfolianta. Mi-a placut mirosul, efectiv miroas a lalele, mie cel putin asa mi se pare. Lasa pielea curata fara senzatia de piele care strange. Poate fi folosita si ca gel exfoliant. 

Masca exfoliant 2-in-1 cu aloe vera si apa de nuca de cocos organice

"Masca & exfoliant 2-în-1  cu aloe vera şi apa de nuca de cocos organice. Curata în profunzime, lasand pielea hidratata şi stralucitoare. Exfoliaza, inchide porii şi revitalizeaza pielea cu aspect tern şi obosit. Formulă testata dermatologic, biodegradabila, fara parabeni şi silicon, cu particule abrazive de origine naturala şi aroma proaspat-florala & de cocos. Pentru piele normala. A se utiliza de două ori pe săptămana."


Ca un nectar de flori, asa miroase masca asta. Are mai multe particule exfoliante decat cea mai sus mentionata si textura de gel. Are un usor cooling-efect. Lasa pielea curata fara senzatia de piele care strange. Poate fi folosita si ca gel exfoliant. 



Dintre toate produsele folosite, preferata mea este apa micelara pe care o voi recumpara cu siguranta. Mi-ar fi placut sa aiba o cantitate mai mare ( are doar 150 ml ), dar si asa este ok de luat in calatorii. 

Voi ati folosit vreun produs Love Nature? 


XOXO, 

Alina



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Your comments make me happy !