joi, 28 martie 2019

# all day metals # boys`n berrys

Cosmetic haul : Skincare, makeup, haircare

Hello glam girls,


N-am mai postat un haul de anul trecut, si daca tot am dat cumparat mai multe chestii recent, m-am gandit sa va arat ce mai testez in ultima vreme. Le-am grupat pe categorii : haircare, makeup, skincare, asa ca astazi am sa va povestesc pe scurt despre fiecare produs , daca va intereseaza vreunul in mod special, imi spuneti in comentarii si revin cu recenzie detaliata.


Skincare

In ultima vreme imi tot apareau in feed recenzii despre produsele The Ordinary, si m-a lovit o curiozitate maxima. Le-am comandat de pe farmaciatei.ro ( by the way, dureaza o saptamana sa livreze un colet, asa ca daca va doriti ceva inarmati-va cu rabdare :) ) si le-am introdus deja in rutina mea dupa cum urmeaza :
- Hyaluronic acid  2% +B5  si  Retinol 0.5% in Squalane le folosesc doar seara, alternativ o seara cu o seara.
- Niacinamide 10% + Zinc 1% -  il folosesc atat seara cat si dimineata. Am fost fascinata de cate beneficii are acest produs, astept cu nerabdare sa vad si efectele.


Cleanserul La Roche Posay  Effaclar l-am luat ca mi s-a parut foarte ieftin comparativ cu alte magazine, 38 de lei pentru 400 ml mi s-a parut o oferta de neratat, mai ales ca are recenzii bune si este potrivit tenului mixt si gras.
Am recumparat si apa termala de la Avene, in perioada asta o folosesc inainte de a aplica acidul hialuronic, am citit ca e indicat sa fie aplicat pe tenul umezit. Nu stiu sa fac diferenta intre o apa termala de la un brand sau altul, pur si simplu aveam nevoie de ea si-am cumparat-o dintr-un Sensiblu din centrul comercial din apropiere.



Crema de zi Natura Siberica Sophora Japonica  am comandat-o de la Notino pentru ca aveam nevoie de una noua si am citit multe recenzii favorabile. Are SPF 15 si a costat aproximativ 45 lei. La prima impresie imi place, dar mai trebuie sa o folosesc ca imi fac o parere pertinenta.


Makeup

La capitolul makeup inca incerc sa ma abtin sa mai arunc cu banii pe produse pe care sa nu le folosesc ulterior, asa ca incerc sa ma informez cat mai mult inainte de a-mi cumpara un produs nou.
Oficial, am cumparat doar strictul necesar :)) :


- Tus stilou Super Definition de la Avon - are penita ok, se pot trasa linii precise, e suficient de opac. Pentru 10-12 lei e un produs decent.
- Tus Boys`n Berries Flick Pro Liquid Eyeliner- in nuanta  Full Matte Carbon - l-am cumparat de pe Make-up Shop si sincer, mi-a depasit toate asteptarile. Este super intens, rezista foarte bine pe pleoape de dimineata pana seara. Singurul lucru care nu-mi place e aplicatorul, mi se pare greu de folosit, incomod, insa asta se rezolva, il aplic cu o alta pensula.
- Paleta Free Sprit de la Flormar am primit-o la deschiderea magazinului lor din Sun Plaza si de atunci e favorita mea pentru machiajul zilnic. Calitatea fardurilor e extraordinara, nu au fall-out, se aplica si se blenduiesc minunat.



- Rujul All day metals de la Boys`n Berries l-am cumparat in nuanta November Rain. Imi place cum se aplica si cum rezista pe buze, din pacate nuanta nu mi s-a potrivit deloc, intre timp l-am facut cadou, era pacat sa nu se bucure altcineva de el.


- Balsamul demachiant Stripped Off de la Nyx l-am cumparat tot de la Make-up Shop, mi-am dorit mult sa-l testez inca de cand l-au lansat. Nu ne-am inteles la inceput insa am schimbat metoda de utilizare si acum este in rutina mea zilnica. Dar mai multe despre el o sa va povestesc in recenzia pe care o voi publica in curand.
- Tot la capitolul demachiante am cumparat si Garnier Micellar Cleansing Gel Wash, pentru zilele cand nu am rabdare sa ma demachiez si aleg sa ma demachiez sub dus.

Hair care

Cum de vreo doi ani ma vopsesc blond-gri, cand vad produse destinate colorarii / intretinerii parului blond, nu pot sa ma abtin :


   Balsamul Head Candy de la Anovia l-am cumparat din Hello Free Zone Market si a costat sub 20 lei / 750 ml. Promite sa potoleasca tonurile galbene, inca nu am vazut rezultate remarcabile la capitolul asta, insa lasa parul moale si hidratat.  Mirosul lui imi aduce aminte de parfumul Amarige de la Givenchy, motiv care ma face sa il folosesc destul de des.


- Samponul Purple de la Elseve este o aparitie noua pe piata, si evident trebuia sa-l am. Promite sa inlature reflexele aramii ale parului blond. L-am folosit de cateva ori, inca nu mi-am format o parere clara despre el, dar cu siguranta am sa revin si sa va povestesc despre acesta.
- Samponul uscat de la Batiste nu mai are nevoie de nici o prezentare, nu-mi lipseste niciodata din casa; varianta originala e preferata mea.
- De la Oriflame mi-am cumparat un spray de protectie termica pe care-l folosesc atunci cand imi coafez parul cu peria rotativa/placa. Nu pot sa spun ca m-a dat pe spate, insa e ok pentru un produs atat de ieftin.

Body Care

Imi plac gelurile de dus cat mai aromate si mai nou am o obsesie pentru spumele de dus, asa ca recent am cumparat Japanese Rituals de la Tesori d`Oriente, un gel de dus bestial al carui miros ramane pe piele ceva timp dupa dus. Ador produsele celor de la Tesori d`Oriente, inclusiv balsamurile de rufe.


Spuma de dus Calm Down de la Balea ( D.M) a fost o dezamagire pentru mine. Miroase tare frumos dar din pacate mirosul nu ramane pe piele dupa dus, si nici nu mi se pare ca spala extraordinar.



Crema de corp Douce Nature cu argan am primit-o la inceputul lui martie si este prima crema de corp bio pe care o folosesc. Imi place mirosul delicat si-mi place ca hidrateaza pielea foarte bine. Are textura unui unt, se intinde destul de greu pe corp, insa rezultatul e remarcabil.


Daca va intereseaza sa aflati mai multe despre un produs, nu ezitati sa imi scrieti in sectiunea de comentarii si voi reveni cu un articol detailat dupa ce imi formez o parere despre acesta.  De asemenea, daca aveti recomadari, nu ezitati sa le impartasiti.


XOXO,


Alina





2 comentarii:

  1. eu am avut niacinamide de la Paulas Choice, mi-a placut foarte mult dar vreausa ilincerc spe cel de la TO,maiales ca diferenta de pret este foarte mare

    RăspundețiȘtergere
  2. Niacinamidele astea cred ca le voi recumpara. Am acum de la un brand coreean, dar parca de la TO mi-a placut mai mult. Poate pentru ca are si zinc in compozitie.
    Effaclar imi place si mie, desi nu am mai folosit de multi ani.

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !