sâmbătă, 23 martie 2019

# chiclifestyle # cosmetice autohtone

100 de ani de frumusete romaneasca -branduri cu care ne mandrim in an centenar - Green Lab Cosmetics

Hello, glam girls !



Am inceput in decembrie campania "100 de ani de frumusete romaneasca -branduri cu care ne mandrim in an centenar  " cu care mi-am propus sa aduc in atentia voastra branduri cosmetice romanesti, in scopul incurajarii consumului de cosmetice autohtone.
Articolul de astazi este despre Green Lab Cosmetics, o companie cu sediul in Timisoara, care se descrie astfel :

Green Lab Cosmetics  produce produse de cea mai inalta calitate, fabricate in Romania cu daruire si profesionalism, concepute pentru a raspunde nevoilor dermatologice ale consumatorului.
Principiile si ingredientele active naturale sunt atent selectionate si dozate, imbinand  cele mai noi tehnologii din industria cosmetica  cu ingrediente active inovatoare,  avand ca scop sustinerea pretentiilor de pe ambalaj cu studii clinice si dovezi clare ale efectelor dermatologice asupra tenului tau.
Aceasta viziune care se reflecta atat in produsele GreenLab cat si in  procesul de fabricatie ne permite sa mentinem amprenta asupra mediului la un nivel minim.
Fiecare produs Green Lab Cosmetics  este rezultatul studiilor si cercetarilor in directia gasirii de solutii optime la problemele si necesitatile concrete ale consumatorului modern.

Gama lor de produse nu este foarte larga, insa toate contin celule stem ( Pure Stem) extrase dintr-o specie de trandafir ce creste in Alpii elvetieni la 3200 m altitudine, dar si alte ingredient benefice despre care puteti citi mai jos .


PhytoCellTec ™ Alp Rose este un complex brevetat  din celule stem obtinute din frunze de trandafir alpin  - tehnologie revolutionara pentru protectia pielii impotriva imbatranirii.
Celulele stem vegetale comunica cu celulele stem dermice umane, le ajuta sa isi pastreze functia de autoreinnoire si diferentiere, astfel stimuleaza producerea de colagen si elastina necesare pentru mentinerea unui ten ferm si sanatos.
Un studiu clinic efectat de Mibelle Biochemistry, a demonstrat capacitatea PhytoCellTecTM Alp Rose de a stimula regenerarea epidermului si de a consolida functia de  bariera a pielii. Rezultatele studiului au aratat ca dupa 16 zile:

• Creste vitalitatea celulelor stem din piele
• Ridurile sunt vizibil reduse
• Ajuta pielea sa faca fața schimbarilor climatice
• Reduce pierderea transepidermica de apa

Resveratrolul este un compus extras din coaja strugurilor si a devenit un ingredient popular in produsele de ingrijire a fetei datorita rolului sau antioxidant. Acesta combate efectele radicalilor liberi care accelereaza degradarea celulara, implicit pe aceea de la nivelul pielii.
Alantoina este un ingredient care accelereaza regenerarea, inmultirea si dezvoltarea celulelor. Are rolul de a proteja si trata pielea ridata, crapata, iritata, uscata, imbatranita, prin accelerarea procesului de regenerare celulara si mentinerea unui nivel optim de hidratare.
Vitamina E este un antioxidant puternic, ce contribuie la reducerea efectelor nocive ale ultravioletelor asupra pielii si la combaterea imbatranirii cutanate
Untul de shea asigura regenerarea la nivel celular si repara filmul hidrolipidic al pielii - actioneaza ca o veritabila bariera ce limiteaza pierderile de apa. Unicitatea untului de shea (karite) este data de continutul bogat in vitamine (A, D, E, F) dar mai ales de concentratia ridicata de acizi grasi precum acidul stearic si oleic, doua substante indispensabile epidermei, care ajuta la mentinerea unui nivel optim de hidratare, oferind astfel elasticitate pielii.
Uleiul din seminte de struguri este ideal pentru ingrijirea tenului, fiind foarte bogat in antioxidanti. Printre beneficiile acestui ulei asupra tenului se numara mentinerea elasticitatii, a unei complexitati uniforme, lupta eficienta cu imbatranirea. Pentru ca este un hidratant puternic, dar care nu astupa porii si ajuta in regenerarea celulelor, regasim uleiul din seminte de struguri in produse pentru orice tip de ten. Se absoarbe foarte repede in piele si contine renumitii flavonoizi, cei care inhiba reactiile alergice.

CREMA DE ZI HIDRATANTA SI REVITALIZANTA CU SPF15


- Prezinta o inalta performanța anti-ageing si foto-protectie.
- are un efect puternic antioxidant asigurat de combinatia unica de  celule stem vegetale PhytoCellTec ™ Alp Rose, Resveratrol 98%, Alantoina, Ulei de samburi de struguri, Vitamina E.
- Prin utilizarea regulata tenul devine ferm, luminos, tonifiat si intinerit.
Produsele contin principii active testate clinic.
Protectie garantata a produsului prin sistemul AirLess (sistem inovativ de conditionare in vid)


CREMA DE NOAPTE INTENS NUTRITIVA SI REPARATOARE 

- Stimuleaza  procesele naturale de refacere a pielii si protejeaza tenul impotriva radicalilor liberi.
- Repara pielea si controleaza refacerea de celule stem epidermice datorita compozitiei unice :PhytoCellTec ™ Alp Rose, Resveratrol 98%, Alantoina, Ulei de samburi de struguri, Vitamina E.
- Estompeaza ridurile, hidrateaza tenul, lasa pielea neteda si catifelata.
PRODUSELE contin principii active testate clinic.

 Protectie garantata a produsului prin sistemul AirLess (sistem inovativ de conditionare in vid)



LAPTE DEMACHIANT cu Ulei din samburi de struguri, Alantoina, Vitamina E, Unt de cacao si Unt de shea


-Ofera o curațare delicata si completa a tenului.
-Are o textura usoara si indeparteaza eficient machiajul si impuritatile.
-Inlatura machiajul rezistent la apa.
-Ajuta la catifelarea si netezirea tenului.
-Potrivit pentru toate tipurile de ten.


APA MICELARA cu alantoina


Apa micelara ofera o curatare profunda a tenului si a ochilor eliminand perfect machiajul si  impuritatile.Apa micelara este un produs excelent pentru reglarea sebumului fara a usca sau irita pielea, aceasta isi recapata elasticitatea, luminozitatea si prospetimea. Poate fi utilizata pentru a
curața, a  indeparta machiajul,a  hidrateaza, si a calma  orice zona a tenului.
Apa micelara GREEN LAB COSMETICS este  o noua generație de demachiant "inteligent" pentru toate tipurile de ten, chiar si pentru cel sensibil,  asociaza puterea micelelor cu glicerina pentru a atinge o eficacitate de curatare foarte ridicata de la primul disc demachiant;  asociaza puterea micelelor cu alantoina protejand pielea sensibila de factorii iritanti, avand efect anti-iritant si calmant. Nu contine sapun,  coloranti sau parabeni.
Produsele  NU contin materii prime provenite din uleiuri minerale, parafine sau vaselina sintetica, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici.

Surpriza !

Si pentru ca vorbeam serios referitor la incurajarea consumului de cosmetice autohtone, prin amabilitatea Green Lab Cosmetics avem de oferit un set de cosmetice Pure Stem unei norocoase, daca indepliniti cateva conditii :

1. Follow me on Instagram - click aici 
2. Follow Green Lab Cosmetics on Instagram - click aici 
3. Lasati-mi un comentariu cu userul vostru de instagram si o adresa de email unde puteti fi contactati.

                                 

Concursul incepe astazi si se incheie pe 31.03.2019, iar castigatoarea va fi extrasa cu random.org in cateva zile de la incheierea concursului. Succes !


XOXO,

Alina






15 comentarii:

  1. Ig: justartingg
    Mail:mrimr295@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Adresa de email : ancalluca@yahoo.ro
    Instagram : ancalluca

    RăspundețiȘtergere
  3. IG: dabuleanuclaudia
    Gmail: dabuleanuclaudia@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Instagram: rodicagranpier , email: rodicagranpier@ymail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Instagram 0ana.roxana , email v.oana.roxana@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  6. anca1384 anca1384@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. e-mail-gabryela67@yahoo.com,instagram-rotarugabrielatatiana

    RăspundețiȘtergere
  8. ana.lacatus63 instagram
    lacatus.ana63@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Email: magda_2904@yahoo.ro
    Ig:maria.pmr

    RăspundețiȘtergere
  10. Instagram: iullyalacatus
    iullya.lacatus@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Corneliabecheru instagram,corneliabecheru@yahoo.com email

    RăspundețiȘtergere
  12. Instagram: andagabrielamoc email: andamoc@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  13. apostolviorica81@yahoo.com ------instagram: apostolviorica Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  14. Instagram:nicoletaagache; e-mail:niky_agache76@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Ig allexandrarosu
    Mail alexandrarosu313@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !