miercuri, 13 martie 2019

# brand optic shop # cum sa-ti alegi ochelarii

Cum sa iti alegi ochelarii de vedere perfecti


Hello glam girls,

In trecut, ochelarii erau un semn al intelectualitatii, al inaintarii in varsta sau un simbol al tocilarilor. Din fericire astazi lucrurile s-au schimbat considerabil, ochelarii nu mai sunt un simbol al unei clase sau al unei anume categorii de oameni, ba chiar au devenit un accesoriu fashion.

                                  

Intr-o lume ideala ne-am cumpara cate o pereche de ochelari pentru fiecare tinuta, insa in realitate stim foarte bine ca acest lucru nu se poate intampla, asa ca este important sa acordati suficient timp si sa nu va grabiti atunci cand va alegeti ochelarii de vedere.
Recent mi-am achizitionat prima pereche de ochelari si m-am gandit sa impartasesc aceasta experienta  cu voi, pentru ca eu sunt o persoana foarte repezita si nehotarata insa cumva planetele s-au aliniat ( si mai ales am avut norocul sa fiu ajutata de cei de la Brand Optic Shop in acest proces).


   

Lucrand 8 ore zilnic in fata calculatorului de mai bine de 10 ani ( fara sa mai pun la socoteala cat lucrez acasa sau cat mai butonez telefonul), ochii au inceput sa imi oboseasca dupa cateva ore petrecute in fata monitorului si am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai serios la a-mi achizitiona o pereche de ochelari cu protectie pentru calculator.
 Fusesem in toamna la un control oftalmologic si mi se spusese ca nu am nevoie de dioptrii, asa ca mai imi ramanea sa-mi aleg ramele ideale de la magazinul ideal, asa ca nu mi-a fost greu sa decid, am ales sa merg la Brand Optic Shop pentru primii mei ochelari. In alegerea magazinului am tinut cont de pozitionare ( se afla central, in Piata Romana ) cat si de diversitatea de rame si lentile oferita.




Am ajuns in magazin si m-am uitat putin la rame, intre timp am facut cunostinta cu Mirela si m-am lasat pe mana ei. I-am spus ca nu am nevoie de dioptrii, doar de protectie pentru pc, la care Mirela m-a intrebat daca n-as vrea sa imi faca totusi un control, ca oricum sunt acolo si este recomandat inainte sa imi comand ochelarii.
Well, nu mica mi-a fost surpiza cand am constientizat ca vad in ceata ultimul rand de pe ecran, iar dupa ce mi-a pus lentila cu dioprii am vazut clar :) Rezultatul controlului : am o miopie de toata frumusetea si am nevoie si de niste dioptrii.
 Aveam o idee preconceputa ca-mi doresc niste rame cat-eye si chiar am probat unele, insa mi-au fost recomandate unele aurii si mai subtiri si desi am oscilat destul de mult intre cele doua, am ales sa ies din zona mea de confort si sa le aleg pe cele din urma, una peste alta mi s-a parut ca ma avanjeaza, ca sunt mult mai moderne si nu atrag atentia atat de mult asupra mea. Am ales o pereche de rame Diva si lentile ( cu dioptrii, evident !) antireflex.






 Asa ca dupa toata experienta indraznesc sa va dau cateva sfaturi daca aveti nevoie de ochelari de vedere dar nu stiti ce sa alegeti:

- acceptati consilierea specializata, va face o diferenta colosala intre ce v-ati dori si ce aveti nevoie in realitate
- probati mai multe rame si alegeti ce vi se potriveste
- acordati-va tot timpul necesar si nu va grabiti sa alegeti, pana la urma veti ajunge sa purtati ochelarii un timp indelungat
- alegeti-va ochelari care sa fie in armonie cu trasaturile voastre, intr-o culoare complementara infatisarii voastre dar in acelasi timp adaptati nevoilor voastre ( cu lentile anti-reflex sau fotocromatice)
- ultimul si cel mai important, nu purtati ochelari cu dioptrii fara sa mergeti la un control inainte ( de tipul celor din supermarket)



Am asteptat sa vad diferenta intre o saptamana in care nu purtam ochelari si una in care am purtat la birou si diferenta este semnificativa, ochii nu mai sunt atat de obositi, practic “normalul” meu s-a redefinit la ceva ce nu aflasem pana acum, asa ca va recomand sa mergeti macar la un control sa vedeti cum stati, ca sincer nu iti poti da seama singur cum e normal sa vezi daca toata viata ai vazut intr-un singur mod .


Multumesc echipei Brand Optic Shop pentru experienta si pentru suportul acordat pe parcursul vizitei in magazinul lor. Daca sunteti in cautarea unor ochelari de vedere sau de soare, va recomand sa le faceti o vizita online  aici sau la magazinul de pe Tache Ionescu nr 1 ( zona Piata Romana). Veti gasi acolo personal amabil, dispus sa va consilieze si sa va ofere tot suportul pentru a va oferi o experienta placuta  dar si o diversitate de rame si lentile cat si de ochelari de soare .



Voi purtati ochelari? Cum i-ati ales ?


XOXO,

Alina



Un comentariu:

Your comments make me happy !