luni, 18 decembrie 2017

# curiozitati # parfum

Ce parfumuri poarta printesele lumii


Hello, glam girls !

De cand s-a logodit Printul Harry cu Meghan Markle, s-a creat iar o mini-isterie cu printesele si toate aspectele legate de viata lor. Ca orice om, am si eu curiozitatile mele, si cumva in mintea mea s-a nascut intrebarea : ce parfumuri poarta printesele lumii ?
Daca pentru machiaj banuiesc ca au o armata de make-up artisti, m-am intrebat mereu ce parfumuri prefera femeile cu sange albastru ale  lumii, pentru ca parfumul mi se pare ca este o alegere atat de personala, care spune cate ceva despre personalitatea fiecareia. 

Meghan Markle spune ca daca a uitat sa se dea cu parfum si a plecat de acasa, se intoarce sa se parfumeze, atat de mult ii plac parfumurile. Printre preferatele ei se numara   Côte d’Azur Eau de Parfum- Oribe ( citric-lemnos)  dar si  Wood Sage  Sea Salt  de la Jo Malone, un parfum unisex cu arome citrice.






Ducesa Catherine de Cambridge ( Kate) a purtat in ziua nuntii parfumul White Gardenia Petals de la brandul englezesc Illuminum, un parfum care era in completa armonie cu buchetul ei. Conform Vogue Australia, pentu uz zilnic foloseste Dune de la Dior ( lemnos ambrat ). 



Caroline de Monaco, asemenea mamei sale  Grace de Monaco, adora parfumurile florale. Preferatele sale sunt Fracas- Rober Piguet ( cu miros de tuberoze ) si  Passion - Annick Goutal, un mix de tuberoze, iasomie , vanilie si ylang ylang.



Rania , Regina Iordaniei este o aparitie spectaculoasa oricunde. Este un icon al stilului. Parfumurile sale preferate sunt Sabi - Henry Dunay (lemnos - floral ) si Bvlgari Pour Femme (lemnos - floral ) conform revistei Vanity Fair .



Letizia, Regina Spaniei prefera Eau Parfumee au The Vert by Bvlgari, un parfum unisex  creat in 1992 de Jean Claude Ellena,in notele caruia gasim coriandru, bergamota, iasomie si trandafir bulgaresc, dar si ceai verde si mosc.

Chiar daca nu mai este in viata, nu puteam sa nu ii dedic un paragraf si Printesei Diana, aceasta femeie extraordinara care a schimbat perceptia oamenilor despre Casa Regala Britanica, un adevarat fashion icon la acea vreme.  De-a lungul vietii sale, parfumurile sale preferate au fost Hermes 24 Faubourg, Diorissimo & Lanvin Arpege, Penhaligons Bluebell, Adoration, si Celias Ultimate Gardenia . 

In ziua nuntii a purtat  Quelques fleurs  de la Houbigant, un parfum citric - floral ,  parfum care se mai comercializeaza si astazi. 

Dupa moartea ei, in 1997, Creed Parfumery a creat in onoarea ei parfumul Royal Water, un mix cuprinzand aromele florale preferate de printesa : citrice, menta si mosc.
Majoritatea parfumurilor preferate de printesele lumii sunt disponibile in magazine si online, unele la preturi decente, altele mai costisitoare. Sunt curioasa sa le descopar pe cele pe care inca nu le-am vazut prin magazine, iar pe wishlistul meu se afla Fracas- Piguet, pentru ca tuberozele sunt florile mele preferate. Voua ce parfum v-ar face placere sa incercati din cele preferate de printese ?


XOXO,

Alina 


17 comentarii:

  1. Deci de cateva nici macar nu am auzit, insa as fi tare curioasa sa le incerc. Desi sunt convinsa ca sunt cam puternice pentru gusturile mele..

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de drăguț! Nu stiam ce tipuri de parfum prefere aceste prințese cu sânge albastru! Foarte interesant! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dragut, mi-a placut sa citesc ce parfumuri prefera printesele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce articol fain si plin de informatii utile! Numai parfumuri dragute!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos articolul tau, pe unele dintre ele am avut ocazia sa le testez (si chiar mi-au placut) dar sunt si cateva de care nu am auzit si acum sutn tare curioasa sa stiu cum sunt :D

    RăspundețiȘtergere
  6. As vrea si eu macar unul din parfumurile mentionate de tine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce interesant, am mai aflat niste lucruri interesante azi si am descoperit niste parfumuri noi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiam ce parfum prefera fiecare printesa, chiar le voi cauta in magazine pentru ca pe majoritatea dintre ele nu le stiu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Uuu cât de super! Prima dată am crezut că e vorba de prințesele din povești și mă gândeam la o asociere faină! :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte interesant articolul, chiar ma intrebam ce gusturi au printesele si ce folosesc. Ideea e ca de majoritatea parfumurilor nici nu am auzit. Trebuie sa aprofundez. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa-mi fie rusine, nu stiu niciunu din parfumurile prezentate de tine, o sa le caut prin magazine sunt curioasa de mirosul lor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Arome fine:) am avut onoarea sa testez parfumurile creed, am cumparat unul pentru barbati si n a fost decat 900 lei:)sunt speciale si puternice. Isi merita banii

    RăspundețiȘtergere
  13. Cat de delicat trebuie sa fie un parfum ca sa fie purtat de o printesa?!
    Imi place mult cum ai ales sa prezinti acest subiect.
    Nu stiu ce sa aleg din lista, doar daca as avea mostra, asa as putea alege.

    RăspundețiȘtergere
  14. eu o ador pe Meghan Markle, deci clar as vrea sa incerc parfumul ei preferat!

    RăspundețiȘtergere
  15. Wood Sage and See Salt e si preferatul meu <3. Am fost la un seminar de parfumuri de nisa anul trecut si am avut ocazia sa miros cateva din parfumurile astea si sunt superbe.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce tematica interesanta! Felicitari pentru articol! Cred ca-mi voi cumpara in curand parfumul pe care-l foloseste printesa de Cambridge :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Love your post dear ♥
    If you want you can check out my blog.I write about fashion,beauty and lifestyle.Maybe we can follow each other and be great blogger friends !

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !