miercuri, 29 noiembrie 2017

# nail art # nails

Slowianka Nails in Romania

Hello, glam girls !


     Duminica s-a lansat in Romania un nou brand  de produse destinate aplicarii si intretinerii unghiilor tehnice, si anume Slowianka Nails, un brand elaborat de Natalia Larina si introdus in Romania de Tanya Povenscaia,  premianta la campionatul “Nailympia 2017” de la Londra,  participanta la traininguri internationale in Rusia, Ucraina, Polonia si Ungaria. Tanya a  format peste 1500 de nail stilisti care lucreaza  atat in saloanele din Romania cat si in saloane la nivel international. De asemenea, Tanya detine propria academie in Bucuresti


slowianka.ro
                                             
 
Evenimentul a avut loc in sala de conferinte Rotterdam a hotelului Double Tree by Hilton si a reunit  traineri si tehnicieni de unghii cat si oameni pasioanti de aceasta nisa.
In cadrul evenimenului a avut loc si un seminar unde au fost prezentate tehnici  de design chrome gel polish, express water mix design, tehnici de prelungire a unghiei woody strong base si migdala moderna de salon.
Chiar daca nu-s de specialitate, am participat cu interes la seminar,  descoperind lucruri noi si foarte interesante despre aplicarea unghiilor tehnice, cat si despre produsele Slowianka, un brand cu produse inovatoare si calitatative,  nascute din dorinta de perfectionare a unei specialiste, dar si din dorinta de a usura munca nail stilistilor si de a oferi clientelor acestora manichiura perfecta si rezistenta.






Portofoliul  de produse  Slowianka este unul vast, in el regasind :

  • geluri 
  • lichid si praf acrilic
  • pensule
  • aparatura si accesorii pentru unghiil tehnice
  • pigmenti mirror
  • oja semipermanenta
  • produse pentru decorarea unghiilor 
De asemenea, pe portalul lor gasiti si detalii despre cursurile de formare si de perfectionare care va sunt puse la dispozitie prin intermediul Tanya Povenscaia Beauty Academy.






Chiar daca produsele  Slowianka sunt lucrate  la  cele mai inalte standarde, preturile acestora sunt asemanatoare cu ale majoritatea brandurilor prezente pe piata din Romania.

Fie ca sunteti experti sau simple iubitoare de unghii tehnice, va recomand sa testati produsele Slowianka Nails cat si serviciile Tanya Beauty Salon & Tanya Beauty Academy, pentru ca veti beneficia de servicii la o calitate net superioara fata de tot ce cunoasteti pana acum. 


XOXO, 

Alina


12 comentarii:

  1. Si eu am avut invitatie dar nu am putut merge, ma bucur ca ti-a placut :)

    RăspundețiȘtergere
  2. O singura data mi-am pus unghii cu gel, dar nu mai imi doresc. Ma bucur c ai participat la acest eveniment si ai descoperit lucruri noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am mai auzit de acest brand :) Cred ca au multe produse interesante pentru unghiute :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum am.auzit pentru prima data de brandul asta. Suna foarte fancy

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu le urez succes. Nu sunt atat de multe produse pe piata cu geluri bune si cu siguranta ca vom mai auzi de ele

    RăspundețiȘtergere
  6. Câte culori, câte modele, trebuie sa aleg si eu ceva pentru manichiura de Craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. cate culori, nu am auzit de eipana sa citesc la tine

    RăspundețiȘtergere
  8. Arata foarte interesant aceasta gama. Imi plac modelele de unghii prezentate. Pentru mine este un nume nou de care n-am mai auzit pana-n prezent

    RăspundețiȘtergere
  9. Waaa cât de super! Îmi plac atât de multe modele de acolo! :*

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !