miercuri, 22 februarie 2017

# beauty news # chiclifestyle

Beauty news : Spuma de dus Nivea

Hello, glam girls !


Pentru mine, baia este momentul meu de relaxare dupa o zi lunga, incarcata, asa ca imi place sa folosesc produse cu arome deosebite si texturi catifelate pentru a-mi rasfata simturile.
Sunt fan al spumelor de dus, le-am descoperit in urma cu ceva timp, si m-am bucurat sa aflu de lansarea noii spume de dus de la Nivea - Care Shower Silk Mousse.



Nivea Care Shower Silk Mousse promite sa transforme experienta dusului intr-un moment de rasfat suprem prin textura sa bogata care iti va invalui  corpul si simturile in arome delicate ce hidrateaza si lasa pielea matasoasa. Aceasta este disponibila in trei variante : Creme Care - o formula de ingrijire hidratanta ce contine uleiuri esentiale Nivea, Creme Soft -  o formula racoritoare cu ulei de migdale, Creme Smooth - spuma cu extras  de matase, miros floral, care te vor duce cu gandul la zilele minunate de vacanta.

Spuma de dus de la Nivea este usor de utilizat si de transportat, si poate fi folosita atat in sezonul rece cat si in sezonul cald. Cum o folosim ? Se agita recipientul inainte de utilizare si se apasa butonul care va declansa spuma consistenta si va va invalui baia in parfum delicat. Recipientul este echivalentul unui gel de dus de 500 ml, pentru ca o cantitate de dimensiunea unei piersici este suficienta pentru o utilizare.
Pretul recomandat pentru spuma de dus de la Nivea este de 12.99 lei.


Abia astept sa gasesc in magazine noua spuma de dus, o voi testa si voi reveni cu impresiile mele despre ea. Ce spuneti, v-am facut curioase?


xoxo,


Alina

Un comentariu:

Your comments make me happy !