vineri, 1 iulie 2016

# buzzblog # expertise so curl

Rowenta Expertise So Curl - Experienta Buzzblog


Este binecunoscut faptul ca, dintotdeauna, femeile cu parul drept ar dori sa-l aiba ondulat, si invers. In mod evident, eu, posesoare a unui par drept si fara vlaga de la mama natura, mi l-am dorit intotdeauna ondulat si plin de volum. In mod evident, am testat cam toate metodele de a-mi increti parul, de la bigudiuri , moate pana la placa de par si ondulatoare. Am fost multumita de majoritatea rezultatelor, mai ales de cele care presupuneau efort minim si efect durabil. 

                                 
Cand am primit invitatia celor de la Buzzstore si Rowenta de a testa noul ondulator automat Rowenta Expertise So Curl, m-am bucurat ca un copil, pentru ca stiam ca buclele mele vor trece acum la un alt nivel, si ca tehnologia ma va ajuta sa am buclele mult dorite mai rapid si cu un effect de durata.

Coletul cu ondulatorul a ajuns mai repede decat ma asteptam, si, chiar in ziua cand am plecat in Ibiza a ajuns in mainile mele. L-am pus in bagaj si l-am desfacut 3000 de kilometri mai tarziu, l-am studiat si l-am pus la treaba.

                                 

                                                                  

Concluziile mele dupa utilizarea ondulatorului Rowenta Expertise So Curl, cu sistemul Instant Curling sunt :

1. Tehnologia nu-i pentru toata lumea, studiati manualul tehnic inainte de a utiliza produsul. La prima utilizare mi-am prins urechile, insa ne-am imprietenit repede ulterior.

2. Utilizati suvite subtiri de par pentru a obtine un effect optim, utilizand suvite mai groase riscati sa se prinda cumva in interior si se poate lasa cu fire rupte.

3. Dupa ce alegeti suvita care urmeaza sa fie ondulata, tineti efectiv de aceasta pana ondulatorul incepe sa o roteasca, altfel riscati sa nu se onduleze tocmai uniform.

4. Ondulatorul este usor de folosit si are mai multe trepte de caldura/timp; astfel puteti obtine de la beach waves ( bucle lejere) pana la bucle intens definite, in functie de preferintele voastre.

5. Buclele formate rezista mai bine decat cele facute cu placa, cel putin in cazul meu.Experienta mea cu Rowenta Expertise So Curl a fost cu siguranta una placuta, am descoperit un produs excellent cu care pot obtine bucle definite intr-un timp relativ scurt. Nu doar onduleaza parul ci si ii ofera stralucire, gratie invelisului ceramic si mineralului de turmalina, care previn electricitatea statica.

                                                 
                                                 


XOXO, 

Alina

Un comentariu:

Your comments make me happy !