duminică, 5 iunie 2016

# buzztefal # calcat rufe

Nu-ti place sa calci ? Ia-ti o statie Tefal !
Intr-o lume ideala, toate ne-am lua hainele de la curatatorie, perfect calcate si aranjate, insa, din pacate realitatea este alta.
Chiar daca unora nu le face placere, clacltul rufelor este o activitate pe care trebuie sa o facem de mai multe ori pe saptamana, ca ne place sau nu :)

Pana acum ceva timp, inclusiv eu eram semi-ingrozita cand venea ziua de calcat haine, ma vedem blocata cateva ore calcand si aranjand haine pentru o noua saptamana.  Intotdeauna am utilizat un fier de calcat obisnuit, cu putere mare, tocmai pentru a-mi usura munca, insa nu m-am gandit ca un produs superior imi va face viata mult mai usoara.


Participand la  campania #buzztefal , am descoperit statia de calcat Tefal Pro Express Total GV8930, care mi-a schimbat radical modul de a calca rufe, si a facut din aceasta activitate cotidiana una placuta.

Statia de calcat Tefal Pro Express Total GV8931Care este diferenta intre un fier de calcat cu putere mare si o statie de calcat ? Poate va intrebati ca si mine, acest lucru. O statie de calcat este mai eficienta, in primul rand deoarece jetul de aburi are o presiune mare ( 6 bari ), patrunzand in profunzime si indreptand rapid si usor tesaturile. Jetul de abur eliberat este de pana la 400g/min.
 Sistemul Pro Express Control ajusteaza aburul si temperatura in functie de tipul de tesatura, datorita celor 3 combinatii optime de temperatura si abur pentru fiecare tip de material (delicat / normal / blugi). Jetul de abur este constant si se elibereaza printr-o simpla apasare a butonului de sub maner.
Talpa Gliss/Glide Protect Autoclean are o forma ascutita la extremitatea superioara, in scopul de a patrunde in zonele dificile fara efort, difuzeaza uniform aburul si este rezistenta la zgarieturi. Prezinta sistem de autocuratare pentru o intretinere usoara si aluneca perfect pe orice tip de tesatura.

De asemenea, statia prezinta si un colector anti-calcar unde se vor depozita reziduurile, insa va recomand sa folositi apa plata pentru a va bucura mai mult timp de aceasta minunatie.

Statia poate fi folosita si verical, pentru a repara eventualele cute mici sau pentru hainele care nu au nevoie de calcat la temperaturi mari.


Experienta mea cu Tefal Pro Express


In mod evident, nu m-am putut abtine, si am pus-o la treaba inca din primele ore cum a sosit in casa mea. Am calcat haine de la cele mai delicate pana la lenjerii de pat si blugi.
Daca pana acum, cu un fier obisnuit trebuia sa trec de mai multe ori peste aceeasi bucata de material, cu statia Tefal am reusit sa le calc perfect de la prima atingere. Jetul puternic de abur este extrem de eficient, si inclusiv hainele din bumbac 100% raman perfect indreptate.

Inainte foloseam diverse spray-uri pentru a facilita calcatul hainelor, din fericire, acum nu mai am nevoie decat de statia Tefal si de apa, si evident, chef de calcat rufe, care a crescut semnificativ de cand calcautul rufelor a devenit mai usor.


Recunosc, statia de calcat Tefal mi-a schimbat viata, mi-a usurat munca, m-a facut ca calc rufe pe care inainte nu le calcam, fiind net superioara oricarui fier de calcat folosit pana acum .

Daca si voi va doriti sa testati statia de calcat, Tefal are un program prin care o puteti testa timp de 60 de zile, sau chiar o puteti castiga, accesati primastatie.tefal.ro pentru detalii.xoxo,


Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Your comments make me happy !