luni, 25 aprilie 2016

# balsam de rufe # buzzsilan

Campania #buzzsilan



Pe principiul "poti sa fii cat de gagica vrei, daca nu stii sa faci sarmale, esti degeaba", pe langa chestii de beauty, make-up & stuff , imi place sa testez si produse pe care le utilizez in gospodarie, produse care imi fac viata mai usoara intr-un mod sau altul. Ma bucur de aceasta pasiune a mea cu ajutorul celor de la Buzzstore, ocazional am norocul sa ma implic in diverse campanii si de fiecare data sa descopar lucruri minunate alaturi de ei.




Luna aceasta am descoperit balsamul de rufe Silan in cea mai noua varianta a sa, Soft &Oils , un produs special creat pentru a oferi o experienta unica de ingrijire, lasand in haine o aroma unica, o imbinare de arome lemnoase , mosc si vanilie.  Am testat de-a lungul anilor cam toate balsamurile posibile de pe piata, si, dupa cel de la Sano Sensitive, Silan Soft&Oils este primul produs de acest gen care ma impresioneaza.  Prosoapele sunt incredibil de pufoase si parfumate, inclusiv dupa ce le scot din uscatorul de rufe isi pastreaza parfumul, iar lucrul acesta nu-i de neglijat, pentru ca, dupa cum am constatat, nu toate balsamurile de rufe ofera "performanta asta ". Hainele si lenjeriile de pat au beneficiat de acelasi tratament parfumat, devenind in acelasi timp mai usor de calcat, si mai simpatice de purtat :) .


Ce-ti poate oferi Silan Soft&Oils fata de un balsam obisnuit ? La acelasi pret vei obtine un produs de calitate superioara, care iti va parfuma hainele, prosoapele cu o aroma deosebita si le va face mai usor de calcat. De asemenea, poate fi folosit si pentru a face pensulele de machiaj mai moi, pentru a parfuma camera in timp ce aspirati ( daca puneti cateva picaturi pe filtrul aspiratorului), sau in orice alt mod va doriti, doar puneti-va imaginatia la contributie.

Ma bucur ca am descoperit inca un produs minunat cu ajutorul celor de la Buzzstore & Silan, intre timp mi-am achizitionat si varianta mov, la fel de parfumata si eficienta ca si cea aurie .

Voi ce balsam folositi ?


XOXO,

Alina

7 comentarii:

  1. Introducerea ta am avut-o si eu in minte! Nu stiu cum, dar mi-am pierdut ideea :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sună bine balsamul de la Silan. Trebuie să-l încerc și eu. : )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, e un produs superior celorlalte din gama sa. Sper sa te convinga si pe tine !

      Ștergere
  3. Normal ca folosesc Silan. Este foarte bun, face ceea ce promite si parfumul rezista o perioada lunga de timp

    RăspundețiȘtergere
  4. eu flosesc tot silan dar nu pe acesta, cu toate ca l-am mirosit in magazin si imi place

    RăspundețiȘtergere
  5. Balsamul asta de rufe nu cred ca l-am folosit...dar poate il voi cumpara!

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !