miercuri, 16 martie 2016

# beauty launch # beauty news

Nivea Men Creme


Dupa triunghiul groazei ( Valentine`s Day - 1 martie - 8 martie ), cred ca e cazul ca domnii din viata noastra sa beneficieze de ceva ingrijire dedicata.

Nu stiu cum sunt domnii din viata voastra, insa consortul meu foloseste doar produse de ingrijire destinate barbatilor. Chiar zilele trecute imi spunea ca nu are si el o crema de corp, si cand i-am amintit ca avem in casa 3572 de creme, uleiuri etc, a tinut sa precizeze ca nici una nu este pentru barbati .
Lansarea cutiutei albastre pentru barbati nu poate decat sa ma bucure, pentru ca in interiorul ei se afla formula magica ce hidrateaza si se absoabe rapid in piele, fara sa o lase lipicioasa.
Impreuna cu mirosul sau pur barbatesc, cea mai masculina crema hidratanta e livrata in cutia cu mecanism de deschidere cu filet, care se deschide atunci cand vrei si ramane inchisa atunci cand o inchizi.
Pretul recomandat pentru cutia de 150 ml este de 14.95 lei,  cutia de 75 ml - 9.4 lei , iar cutia de 30ml  costa 4.99 lei .

xoxo,

Alina 

3 comentarii:

  1. si al meu o are si e tare incantat de ea, mai alse ca pana la crema asta se dadaea cu cea de maini pe fata ceea ce nu e deloc ok

    RăspundețiȘtergere
  2. am tot vazut o prin magazine, cred ca am sa o cumpar si eu pt iub :D mai ales ca vine ziua lui saptamana viitoare

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa o cumpar si eu sotului, cu siguranta :D

    http://trend-with-deea.ro

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !