joi, 17 martie 2016

# campania de sustinere a bloggerilor # chiclifestyle

My Chic Lifestyle e de azi ChicLifestyle.ro



In curand, coltisorul meu virtual , implineste 3 ani. M-am gandit sa-i fac un cadou, si i-am cumparat domeniu. Am analizat, am cautat, m-am gandit si m-am razgandit si intr-un final am hotarat ca numele domeniului sa fie www.chiclifestyle.ro . Am ales extensia .ro pentru ca scriu in limba romana, si am considerat ca este mai ok pentru blogul meu. Daca am gresit sau nu, ramane de vazut pe viitor.
Partea complicata a aparut cand a trebuit sa fac redirectionarea continutului de pe blog catre noul domeniu. Desi cunostintele mele in domeniu sunt limitate, urmarind cateva tutoriale despre creare site am considerat ca m-as putea descurca singura. Buna gluma ! Cand a sosit momentul sa ma apuc de lucru, n-am stiut de unde sa incep si mi se parea ca articolele pe care le citesc nu sunt in romana.
Primul impuls a fost sa intreb cativa prieteni daca se pricep la chestia asta, insa n-am avut succes, asa ca m-am orientat catre profesionisti. N-am riscat sa modific ceva singura, de teama sa nu sterg toata arhiva. Am trimis cateva mailuri si am ales sa colaborez cu TheCon pentru a rezolva aceasta situatie.

De ce am ales TheCon ?

In primul rand am fost uimita de promptitudinea cu care au raspuns mailului meu. Le-am scris un mesaj in formularul de contact de pe site-ul lor si in mai putin de o ora am primit raspuns. Profesionalism, nu gluma ! In al doilea rand, sunt recomandati de cel putin 60 de bloggeri din Romania, care au beneficiat de serviciile lor prin campania de sustinere a bloggerilor, lucru imposibil de neglijat, pentru ca, atunci cand dau cuiva acces la munca mea de 3 ani, vreau sa stiu ca pot avea incredere in acel om.

Dupa ce le-am comunicat ce am nevoie, am stabilit ce se poate face, domnii de la TheCon s-au apucat de treaba. In aproximativ 2 ore de la discutia initiala, totul era rezolvat. Intreg continutul de pe blog este disponibil acum pe www.chiclifestyle.ro. Blogul meu are casuta noua, este mai usor de accesat, iar eu sunt tare multumita de aceasta experienta.
Multmesc echipei TheCon pentru suportul acordat, daca va doriti o evaluare a blogului sau aveti nevoie de servicii, apelati la ei cu incredere, sunt adevarati profesionisti. Va ofera servicii de :


  • Design de logo
  • Bug-uri ale temelor
  • Schimbări de teme
  • Optimizare pentru motoarele de căutare
  • Îmbunătățirea vitezei de încărcare (în special)
  • Trecerea de pe blogger.com sau wordpress.com pe propriul domeniu și hosting cu transfer de conținut;


  • Daca ti-a fost de folos acest articol sau stii un blogger care are nevoie de ajutor in domeniu, da un share sa afle toata lumea ! 



    xoxo, 

    Alina

    4 comentarii:

    1. Si eu intentionez sa trec pe domeniu, dar am doua probleme: nu stiu ce nume sa aleg si nu am nici asa mult timp. xoxo

      RăspundețiȘtergere
    2. Bafta si felicitari!!!
      Si...la multi ani! :*

      RăspundețiȘtergere
    3. Felicitari pisi, in sfarsit ai facut si pe asta ;)

      RăspundețiȘtergere
    4. Pentru mine a fost foarte utila aceasta informatie.

      RăspundețiȘtergere

    Your comments make me happy !